• Haberler
  • Genel
  • Yaşlılarımıza saygı gösterelim – Kocatepe Gazetesi

Yaşlılarımıza saygı gösterelim – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, yaşlılara saygı göstermenin, insanlık gereği olduğunu söyledi 'Yaşlılar Haftası' Afyonkarahisar'da bir dizi etkinliklerle kutlanıyor. Hafta münasebetiyle Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri, Vali İrfan Balkanlıoğlu'nu makamında ziyaret etti.Yaşlılar Haftası münasebetiyle gerçekleştirilen ziyarete Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Alper Sezer ile Huzurevi Müdürü Muzaffer Erol da hazır bulundu.Ziyaretine gelen yaşlıların [&hellip]

Yaşlılarımıza saygı gösterelim

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, yaşlılara saygı göstermenin, insanlık gereği olduğunu söyledi

“Yaşlılar Haftası” Afyonkarahisar’da bir dizi etkinliklerle kutlanıyor. Hafta münasebetiyle Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri, Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret etti.Yaşlılar Haftası münasebetiyle gerçekleştirilen ziyarete Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Alper Sezer ile Huzurevi Müdürü Muzaffer Erol da hazır bulundu.
Ziyaretine gelen yaşlıların ellerini öperek ‘Hoşgeldiniz’ diyen Vali Balkanlıoğlu, ziyaret nedeniyle onur ve mutluluk duyduğunu söyledi. Kendisini ziyarete gelenlerin nezdinde tüm yaşlılarımızın ‘Yaşlılar Haftası’nı kutlayan Vali Balkanlıoğlu, yaşlılarla bir süre sohbet etti.
Ziyaret sırasında Vali Balkanlıoğlu’na bilgiler veren Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Alper Sezer; “Bakanlığımız müsaade ederse bu sene farklı bir uygulamamız olacak. Malum Belçika’da yaşayan çok sayıda Emirdağ’lı insanlarımız var. Belçika’da Gent Belediyesi ve oradaki bir üniversite ile ortaklaşa yaşlıların bakımı ile alakalı bir projeleri var. Emirdağ ilçemizdeki huzurevindeki yaşlıların saçlarını tarama gibi, tırnaklarını kesme gibi bir çok ihtiyaçlarında yaşlılarımıza yardımcı olacaklar” dedi.
YAŞLILAR SAYGIYI HAK EDİYOR
Vali İrfan Balkanlıoğlu, ziyaretine gelen Huzurevi sakinlerinin hayat hikayelerini ve şuanda kalmakta oldukları Huzur Evi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkeziyle ilgili istek, sıkıntı ve önerilerini dinledi. Vali İrfan Balkanlıoğlu “Birgün hepimiz yaşlanacağız. Yaşlılarımıza saygı göstermek, onlara hürmet etmek ve onları sevmek insan olmanın gereğidir. Çünkü yaşlılarımız ülkemize emek vermiştir. Birçok evlat yetiştirmişlerdir. Bugün bizler bu durumdaysak, hürriyet ve medeniyet içerisinde yaşayabiliyorsak büyüklerimiz sayesindedir. Bizler yaşlılarımıza sahip çıkarsak, onları baş tacı yaparsak bizlerde ileride bir o kadar güzel davranışlarla karşılaşırız. Bizler yaşlılarımızın kapısını çalarsak bizim de kapımızı çalan olur. Bunun örneklerini sürekli görür ve duyarız. Aslında bu Yaşlılar Haftası, hafta ile sınırlı kalmamalı. Ömrümüz boyunca onlara hak ettiği hürmeti, sevgi ve saygıyı göstermeliyiz” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

SAİME TEYZE’YE ZİYARET

Yaşlılar Haftası etkinlikleri kapsamında Vali İrfan Balkanlıoğlu, İl Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan ile Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Alper Sezer, Ataköy’de yaşamını sürdüren 102 yaşındaki Saime Tekin’i evinde ziyaret ettiler. Vali Balkanlıoğlu, 7 çocuk sahibi olan ve halen gelini ve torunu ile birlikte yaşayan Saime Tekin’i ziyareti sırasında, sağlık durumu hakkında bilgiler aldıktan sonra Yaşlılar Haftasını kutlayarak bundan sonraki yaşamının sağlıklı olması temennisinde bulundu.

Bakmadan Geçme