• Haberler
  • Genel
  • Yaşlılarımız unutulmadı – Kocatepe Gazetesi

Yaşlılarımız unutulmadı – Kocatepe Gazetesi

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), tarafından Oruçoğlu Termal Otel'de yaşlıların katıldığı bir yemek düzenlendi SYDV ve Afyonkarahisar Valiliği tarafından düzenlenen yemekte konuşan Vali Yarımcısı Ali Şanlıer, yaşlıların yaşam standartlarını yükseltmek için çalıştıklarını söyledi.Şanlıer: “Burada bir araya gelmemizin amacı yaşlılarımızın yaşam standartlarını daha üstün seviyeye çıkartmak, yaşam kalitelerini arttırmak ve onların sorunlarını dinlemektir. Yaşlılarımızın hayatın [&hellip]

Yaşlılarımız unutulmadı

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), tarafından Oruçoğlu Termal Otel’de yaşlıların katıldığı bir yemek düzenlendi

SYDV ve Afyonkarahisar Valiliği tarafından düzenlenen yemekte konuşan Vali Yarımcısı Ali Şanlıer, yaşlıların yaşam standartlarını yükseltmek için çalıştıklarını söyledi.
Şanlıer: “Burada bir araya gelmemizin amacı yaşlılarımızın yaşam standartlarını daha üstün seviyeye çıkartmak, yaşam kalitelerini arttırmak ve onların sorunlarını dinlemektir. Yaşlılarımızın hayatın her alanına katılmaları açısından bir araya gelip çeşitli yerlerde yaşayan yaşlılarımızın birbirleriyle tanışmalarını sağlamak istiyoruz. Burada onların şikâyet ve dertlerini dinlemek ve devletimizin şefkatli kanatları arasında olduklarını göstermek için toplandık. Bu bir yerde 85 yaş üzeri projemizin devamı Afyonkarahisar’da yaşayan çınarlar projemizde destek oluyor” dedi.
Yemeğe katılan yaşlılar uzun uzun birbirleriyle tanışma fırsatı bulurken, bu tür etkinliklerin devamını istediler. Yemeğe, Vali Yardımcısı Ali Şanlıer’in yanı sıra SYDV Müdürü Süleyman Arı ve çok sayıda davetli katıldı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme