Yaşlılara vefa projesi sürüyor

Bolvadin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından uygulanan yaşlılara vefa projesi devam ediyor   4. yılını dolduran proje kapsamında Bolvadin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ilçede bulunan 40 yaşlının kişisel bakım ve hane temizlikleri yapılıyor. Bolvadin SYDV Müdürü Hakan Gümüş, dört hasta yaşlı bakım elemanıyla birlikte yaşlı ailelere ziyarette bulunduklarını belirterek, 'Yaşlılarımız, milli ve [&hellip]

Bolvadin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından uygulanan yaşlılara vefa projesi devam ediyor

4. yılını dolduran proje kapsamında Bolvadin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ilçede bulunan 40 yaşlının kişisel bakım ve hane temizlikleri yapılıyor.
Bolvadin SYDV Müdürü Hakan Gümüş, dört hasta yaşlı bakım elemanıyla birlikte yaşlı ailelere ziyarette bulunduklarını belirterek, “Yaşlılarımız, milli ve manevi değerlerimizi ve kültürümüzü yarınlara taşıyan, geçmişimizle geleceğimizi birbirine bağlayan en değerli köprülerimizdir. Sevgili Peygamberimiz insanların en hayırlısı kimdir? Sorusuna cevaben ‘Ömrü uzun, ameli güzel olandır.’ buyurmuştur. 7’ sinden 70’ ine tüm vatandaşları için hizmet veren Türkiye Cumhuriyeti Devleti yaşlılara olan vefa borcunu da ilçemizdeki yaşlılara vefa projesi ile yerine getirmektedir”. dedi.

Bakmadan Geçme