Yaşlılar geçmişle gelecek arasında köprü

Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, yaşlıların derin tecrübeleri, bilgi ve birikimleriyle dün ile bugün arasında adeta bir köprü vazifesi gördüklerini söyledi. Tutulmaz, yaşlılık döneminin hayatın hassas ve önemli bir evresi olduğunu kaydetti.Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise, “Yaşlılara Saygı Haftası” dolayısıyla yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: 'Sevgi ve saygıyı en çok hak eden, gölgesinde yetiştiğimiz çınarlarımız [&hellip]

Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, yaşlıların derin tecrübeleri, bilgi ve birikimleriyle dün ile bugün arasında adeta bir köprü vazifesi gördüklerini söyledi. Tutulmaz, yaşlılık döneminin hayatın hassas ve önemli bir evresi olduğunu kaydetti.
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise, “Yaşlılara Saygı Haftası” dolayısıyla yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: “Sevgi ve saygıyı en çok hak eden, gölgesinde yetiştiğimiz çınarlarımız olan Yaşlılar Haftası’nı kutlamanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm büyüklerimizin Yaşlılar Haftası’nı kutluyor, ömürlerinin her anını sağlıkla ve mutlulukla yaşamalarını temenni ediyorum.”
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunusen ve İl Sağlık Müdürü Dr. Serhat Korkmaz da yayınladıkları mesajlarla Yaşlılar Haftası’nı kutladı.

Bakmadan Geçme