Yaşlılar baş tacı – Kocatepe Gazetesi

Yaşlılarımızın yıllarca ülkemizin gelişmesine katkı sunmak için ömürlerini harcadığını ifade eden Milletvekili Mehmet Parsak, Türkiye’nin geleceği için yıllarca çalışan büyüklerin baş tacı olduklarını kaydetti.Her yıl 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan “Yaşlılara Saygı Haftası” nedeniyle açıklama yapan MHP Milletvekili Mehmet Parsak şu ifadeleri kullandı: “Yaşlılarımız ülkemizin geleceği için yıllarca çalışarak hizmet etmişlerdir. Onlar gençliklerinden itibaren yıllarca [&hellip]

Yaşlılarımızın yıllarca ülkemizin gelişmesine katkı sunmak için ömürlerini harcadığını ifade eden Milletvekili Mehmet Parsak, Türkiye’nin geleceği için yıllarca çalışan büyüklerin baş tacı olduklarını kaydetti.
Her yıl 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan “Yaşlılara Saygı Haftası” nedeniyle açıklama yapan MHP Milletvekili Mehmet Parsak şu ifadeleri kullandı: “Yaşlılarımız ülkemizin geleceği için yıllarca çalışarak hizmet etmişlerdir. Onlar gençliklerinden itibaren yıllarca bu ülkeye çok ciddi katkılar sundular. Alın terleriyle gelecek nesli bugünlere hazırladılar. Yaşlılarımıza her zaman saygımızı ve sevgimizi göstermek mecburiyetindeyiz. Yaşlılarımıza sahip çıkmalıyız. Bir kez daha 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası’nı kutluyor, tüm yaşlılarımıza saygı ve hürmetlerimi sunuyorum.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme