• Haberler
  • Genel
  • Yaşlı kadın, Kaymakam'ı duygulandırdı – Kocatepe Gazetesi

Yaşlı kadın, Kaymakam'ı duygulandırdı – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar’ın Başmakçı ilçesine bağlı Akpınar köyünde, yalnız yaşayan yaşlı bir kadının evine konuk olan Kaymakam Onur Kökçü’nün ziyaretinde duygulu anlar yaşandı Kaymakam Kökçü, Akpınar köyünde tek odalı evinde yaşayan 75 yaşındaki Zeynep Palta’nın misafiri oldu. Kaymakamın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Palta, 15 metrekarelik evinde zorluklar içinde nasıl 6 çocuk büyüttüğünü anlattı. Çocuklarının evlenmelerinin ardından [&hellip]

Yaşlı kadın, Kaymakam’ı duygulandırdı

Afyonkarahisar’ın Başmakçı ilçesine bağlı Akpınar köyünde, yalnız yaşayan yaşlı bir kadının evine konuk olan Kaymakam Onur Kökçü’nün ziyaretinde duygulu anlar yaşandı

Kaymakam Kökçü, Akpınar köyünde tek odalı evinde yaşayan 75 yaşındaki Zeynep Palta’nın misafiri oldu. Kaymakamın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Palta, 15 metrekarelik evinde zorluklar içinde nasıl 6 çocuk büyüttüğünü anlattı.
Çocuklarının evlenmelerinin ardından yanından ayrıldığını ifade eden Zeynep Palta, kendisinin de Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından gelen yardımlarla yaşamını sürdürdüğünü söyledi.
Zeynep Palta ile sohbet eden Kaymakam Kökçü de “http://m.kocatepegazetesi.com/”Bundan sonra bir evladın da benim. Her türlü sıkıntılarını gidereceğiz. Burada görev yaptığım süre içinde benim emanetimsin, yüreğini ferah tut”http://m.kocatepegazetesi.com/” dedi.
Kaymakam Kökçü’nün sırtını okşayan Zeynep nine ise “http://m.kocatepegazetesi.com/”Kaymakam evine misafir olacak deseler inanmazdım. Çok şükür ki bu günleri de gördüm. Hürmetin beni çok memnun etti. Allah sizi başımızdan eksik etmesin. Sayenizde kendimi çaresiz hissetmiyorum, bundan sonra ölsem de gözüm açık gitmez, bir evladım daha oldu”http://m.kocatepegazetesi.com/” diye konuştu.
Duygulu anların yaşandığı ziyarette, Kökçü, sobasının çok eskidiğini dile getiren Zeynep Palta’ya yeni bir soba alınması talimatını verdi. (AA)

Bakmadan Geçme