Yaşlı Bakım projesi devam ediyor

“Yaşlı Bakım” Projesi kapsamında bakıma muhtaç, kimsesiz, yaşlı ve engelli vatandaşlarımız için her gün sıcak yemek dağıtımını Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl gerçekleştirdiler.Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl “Vatandaşlarımıza iki yıldır sıcak yemek dağıtımı yaparak az da olsa üstlerindeki yükü hafifletmeye çalışıyoruz. Bakıma muhtaç, yaşlı, engelli kardeşlerimiz içinde evlerini [&hellip]

“Yaşlı Bakım” Projesi kapsamında bakıma muhtaç, kimsesiz, yaşlı ve engelli vatandaşlarımız için her gün sıcak yemek dağıtımını Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl gerçekleştirdiler.
Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl; “Vatandaşlarımıza iki yıldır sıcak yemek dağıtımı yaparak az da olsa üstlerindeki yükü hafifletmeye çalışıyoruz. Bakıma muhtaç, yaşlı, engelli kardeşlerimiz içinde evlerini temizleyerek daha temiz yerlerde kalmaları için çaba ve gayret gösteriyoruz. Bizlere ettikleri hayır dualarından başka bir beklentimizin olmadığı vatandaşlarımıza, elimizden gelenin en iyisini yapmak en büyük arzumuzdur. Vatandaşlarımızın yüzünü bir nebze olsa da güldürebiliyorsak, dualarını alabiliyorsak ne mutlu bize” dedi.

Bakmadan Geçme