Yasemin Özilhan’ın Çocuğu Var Mı?

2011 yılında hayatını İzzet Özilhan ile birleştiren Yasemin Özilhan’ın çocuğu var mı? sorusu son günlerde merak edilen konular arasında.

Evlerimize birçok dizi ile konuk olan asıl şöhreti ise Doktorlar dizisi ile yakalayan Yasemin Özilhan 16 Temmuz 2011 tarihinde İzzet Özilhan ile hayatını birleştirdi. Son günlerde çıkan dedikodular sonrasında çiftin hayatı internet ortamında en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Yasemin Özilhan’ın Çocuğu Var Mı? sorusunun cevabını merak eden okuyucularımız için kısa bir geçmiş kaleme aldık.

Haber
22 Ocak 1985 tarihinde Almanya’nın Hamburg kentinde doğan model, dizi ve sinema oyuncusu Yasemin Özilhan, pek çok dizi ve filmde rol aldı. Kariyerinin ilk adımını 2002 yılında Koçum Benim dizisi atan Yasemin Özilhan, ardından; “Ah Be İstanbul”, “Vizontele Tuuba” ve “Hırsız Var“ gibi projelerde yer aldı. “Çocuğun Var Derdin Var”, “Aşk Oyunu” adlı dizilerde yer aldı. Asıl şöhreti ise 2006-2010 yılları arasında yayınlanan “Doktorlar” dizisinde Ela Altındağ karakteri ile yakalayan Yasemin Özilhan, 2008 yılında “Babam Adam Olacak” filminde yer aldı. Doktorlar dizisinin sona ermesiyle oyunculuk hayatını sonlandırdı. 16 Temmuz 2011 tarihinde İşadamı İzzet Özilhan ile hayatını birleştiren Yasemin Özilhan, 2012 yılında ilk çocukları olan Emine’yi, 2013 yılında ise Ela’yı kucaklarına aldılar.

Haber

Bakmadan Geçme