Yaşam kalitesinin artması için gayret ediliyor

Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, Çay ilçesinde ziyaretlerde bulundu. Vali Mustafa Tutulmaz, Kaymakam Turan Erdoğan'la birlikte Çay Belediye Başkanlığı, İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü de ziyaret etti.Ziyaretler esnasında ilçedeki yatırımlar, çalışma faaliyetleri ile asayiş konuları hakkında yetkililerden detaylı bilgiler alan Vali Tutulmaz, Çay ilçesinin kalkınması, büyümesi ve yaşam kalitesinin daha üst seviyelere getirilebilmesi için [&hellip]

Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, Çay ilçesinde ziyaretlerde bulundu. Vali Mustafa Tutulmaz, Kaymakam Turan Erdoğan’la birlikte Çay Belediye Başkanlığı, İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü de ziyaret etti.
Ziyaretler esnasında ilçedeki yatırımlar, çalışma faaliyetleri ile asayiş konuları hakkında yetkililerden detaylı bilgiler alan Vali Tutulmaz, Çay ilçesinin kalkınması, büyümesi ve yaşam kalitesinin daha üst seviyelere getirilebilmesi için hep birlikte gayret edileceğini, bu anlamda da Valilik olarak her türlü desteğin sağlanacağını sözlerine ekledi.

Bakmadan Geçme