• Haberler
  • Genel
  • Yas değil, mücadele günü – Kocatepe Gazetesi

Yas değil, mücadele günü – Kocatepe Gazetesi

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Yalçın Görgöz, 10 Kasım'ın yas değil mücadele günü olduğunu belirtti Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Yalçın Görgöz, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikal ettiği 10 Kasım'ın yas günü değil mücadele günü olduğunu belirtti. Görgöz, '29 Ekim Cumhuriyet Bayramı bu milletin, bu ülkenin aydınlık insanlarının Cumhuriyet için ayağa kalkışıydı. [&hellip]

Yas değil, mücadele günü

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Yalçın Görgöz, 10 Kasım’ın yas değil mücadele günü olduğunu belirtti

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Yalçın Görgöz, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal ettiği 10 Kasım’ın yas günü değil mücadele günü olduğunu belirtti. Görgöz, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı bu milletin, bu ülkenin aydınlık insanlarının Cumhuriyet için ayağa kalkışıydı. Tek kelime ile dirilişiydi. 10 Kasım ise, bu armağanı bizlere altın tepsi içinde sunan, büyük devrimciye, Mustafa Kemal Atatürk’e minnetimizi, sevgimizi, saygımızı gösterme günüdür. 10 Kasım yas günü değildir, 10 Kasım mücadele günüdür” dedi.
2 ETKİNLİK YAPILACAK
Bu çerçevede bazı etkinliklere imza atacaklarını kaydeden Görgöz, “Tüm halkımızı 10 Kasım sabahı (yarın) saat 9.00’da, Kocatepe Parkı’na, Ata’mızı anmaya, anıtına çelenk koymaya davet ediyoruz. Saat 14’te CHP Parti binamızda Kadın Kolları ve Gençlik Kolları’nın düzenlediği etkinlikte Atatürk’ ün sevdiği şarkı ve türküler okuyacak, Ata- mızın anlamlı sözleri ve yaşamı konuşulacak. Saat 17’de ise meşalelerle Utku Anıtı’na yürüyeceğiz” diye konuştu.
“MERAK ETMEYİN,
CHP VAR”
Ülke gündemini de değerlendiren Görgöz, “Kimse merak etmesin. Ülkemiz ve yurttaşlarımız sahipsiz değildir. Tüm sorunlarımıza akılcı çözümler üreten, bu çözüm yollarını cesurca ortaya koyan, halkı ile birlikte halkın iktidarı için çalışan, birlik beraberlik içerisinde, barışın, kardeşliğin, hoşgörünün hakim olduğu, ülkemizi aydınlık yarınlara kavuşturacak tek adres Cumhuriyet Halk Partisi’dir” ifadelerini kullandı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme