• Haberler
  • Spor
  • Yarıyıl tatilini gençlik merkezlerinde geçirdiler

Yarıyıl tatilini gençlik merkezlerinde geçirdiler

Afyonkarahisar Gençlik Merkezleri gençlerin yarıyıl tatilini daha verimli geçirmeleri için çeşitli etkinlik ve yarışmalar düzenledi   Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 'Tatilimin Merkezi Gençlik Merkezi' programı kapsamında gençlik merkezlerinde yarıyıl tatilinde çeşitli etkinlikler düzenlendi. Afyonkarahisar Gençlik Merkezi yarıyıl tatilinde 26 Ocak ile 5 Şubat arasında gençlerin serbest zamanlarını daha verimli değerlendirmeleri ve kaliteli vakit geçirmeleri için [&hellip]

Afyonkarahisar Gençlik Merkezleri gençlerin yarıyıl tatilini daha verimli geçirmeleri için çeşitli etkinlik ve yarışmalar düzenledi

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın “Tatilimin Merkezi Gençlik Merkezi” programı kapsamında gençlik merkezlerinde yarıyıl tatilinde çeşitli etkinlikler düzenlendi. Afyonkarahisar Gençlik Merkezi yarıyıl tatilinde 26 Ocak ile 5 Şubat arasında gençlerin serbest zamanlarını daha verimli değerlendirmeleri ve kaliteli vakit geçirmeleri için sokak hayvanlarını besleme, hayvan barınağı ziyareti, doğa yürüyüşü gibi etkinliklerin yanında gençler ile basketbol, badminton, dart, geleneksel Türk Okçuluğu ve karaoke branşlarında da yarışmalar düzenlendi.
Yapılan etkinlikler, bir yandan gençlerin kendilerine, doğaya ve hayvanlara karşı farkındalığını arttırırken diğer yandan vakitlerini dolu dolu geçirmelerini sağladı.
Yarışmalar sonunda dereceye giren gençlere ödüllerini ise Gençlik Merkezi Müdür Vekili İsmail Kılınç, Basketbol Antrenörü Aykut Demirören ve Badminton Antrenörü Cahit Gür takdim etti.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Bakmadan Geçme