• Haberler
  • Genel
  • Yarışma sonuçları için geri sayım başladı

Yarışma sonuçları için geri sayım başladı

Afyonkarahisar Yerel Medya Başarı Ödülleri yarışmasının Seçici Kurul üyeleri bir araya geldi Afyonkarahisar Valiliği, Afyonkarahisar Belediyesi, Basın-Yayın ve Enformasyon İl Müdürlüğü ve Basın İlan Kurumu Şube Müdürlüğü’nün işbirliğiyle, 24 Temmuz Basın Bayramı kapsamında Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörlüğü ile Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği tarafından ortaklaşa düzenlenen “Afyonkarahisar Yerel Medya Başarı Ödülleri” yarışmasının Seçici Kurul üyeleri [&hellip]

Yarışma sonuçları için geri sayım başladı

Afyonkarahisar Yerel Medya Başarı Ödülleri yarışmasının Seçici Kurul üyeleri bir araya geldi

Afyonkarahisar Valiliği, Afyonkarahisar Belediyesi, Basın-Yayın ve Enformasyon İl Müdürlüğü ve Basın İlan Kurumu Şube Müdürlüğü’nün işbirliğiyle, 24 Temmuz Basın Bayramı kapsamında Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörlüğü ile Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği tarafından ortaklaşa düzenlenen “Afyonkarahisar Yerel Medya Başarı Ödülleri” yarışmasının Seçici Kurul üyeleri başarı ödüllerinin sahiplerini belirlemek üzere bir araya geldi.
Başkanlığını AKÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. İsmail Hakkı Nakilcioğlu’nun yaptığı Seçici Kurulda Afyonkarahisar Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Kocabıçakoğlu, Başbakanlık Basın-Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Ali Fuad Gölbaşı, Basın İlan Kurumu Şube Müdürü Burak Orhan, Afyonkarahisar Belediyesi Basın-Yayın Birim Sorumlusu Emel Sarlık, AKÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema ve Televizyon Bölümü Öğretim Elemanları Öğr. Grv. Hayati Ulusay, Öğr. Grv. F. Arda Ölmez ve Öğr. Grv. Hakan Yılmaz ile Gazeteci Sezer Küçükkurt, Polat Yılmaz ve Zeynel Kekillioğlu yer alıyor.
Seçici Kurul üyelerinin genel ve özel kriterlere göre yaptıkları değerlendirme sonucunda dereceye giren eserler, 24 Temmuz 2013 Çarşamba günü saat 13.00’te AKÜ Ahmet Necdet Sezer Kampüsü Atatürk Kongre Merkezinde yapılacak törenle ödüllendirilecek. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme