'Yarının Güçlü Türkiyesi İçin Çalışıyoruz'

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Turgay Şahin, vatandaşların AK Parti'ye güveni ile geleceğe emin adımlarla ilerlediklerini kaydetti

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Turgay Şahin, hafta sonunu kapsamlı ilçe ziyaretleri ile tamamladı. Cumartesi sabahı, AK Parti Milletvekili Dr. Hasan Arslan, Dazkırı Belediye Başkanı Fatih Çiçek ve ilçe teşkilatıyla birlikte ilk olarak Dazkırı Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden Şahin, hastanede hemşehrilerine geçmiş olsun dileklerini iletti. Ziyaret kapsamında, Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Hüseyin Fişek’i ziyaret ederek hastanenin durumu hakkında bilgi aldılar. Şahin, Dazkırı Devlet Hastanesi ziyareti sonrasında ilçe başkanlığında teşkilat üyeleri ile bir araya geldi. Ardından Başmakçı ilçesine geçerek burada ilçe teşkilatıyla buluştu. "Yumurta diyarı" olarak bilinen Başmakçı’da teşkilat mensuplarıyla istişarelerde bulunan Şahin, daha sonra süt ürünlerinin başkenti olarak anılan Evciler ilçesine geçerek burada da ilçe teşkilatıyla görüştü.

'Yarının Güçlü Türkiyesi İçin Çalışıyoruz'

Günün son durağı ise Kızılören ilçesi oldu. Burada ilçe teşkilatıyla bir istişare toplantısı gerçekleştiren Şahin, toplantı sonrasında kahvehaneleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. İl Başkanı Şahin, vatandaşların taleplerini dinleyerek çözüm önerileri sundu.

'Yarının Güçlü Türkiyesi İçin Çalışıyoruz'

“TALEPLERİ DİNLEDİK, ÇÖZÜMÜ İSTİŞARE ETTİK”

Ziyaretlerin ardından bir açıklamada bulunan AK Parti İl Başkanı Av. Turgay Şahin, şu ifadelere yer verdi:  

“Teşkilatlarımızla her bir ilçemizde gerçekleştirdiğimiz bu buluşmalar, sadece ziyaret değil, aynı zamanda geleceğe dönük güçlü adımların atılmasına vesile olan önemli görüşmelerdir. AK Parti olarak, milletimize hizmet etme şiarıyla hareket ediyoruz ve bu hizmetin odağında insanımızın ihtiyaçları, beklentileri ve talepleri yer alıyor. Bugün gördüğümüz tablo, Afyonkarahisar’ın her bir köşesinde, yerelden genele güçlü bir kalkınma hareketinin işaretlerini veriyor. Dazkırı’dan Başmakçı’ya, Evciler’den Kızılören’e kadar her ilçemizdeki kardeşlerimizin taleplerini dinledik, çözüm yollarını istişare ettik. Teşkilatlarımızın kararlılığı ve hemşehrilerimizin bize olan güveni, yolumuza daha emin adımlarla devam etmemizi sağlıyor.”

'Yarının Güçlü Türkiyesi İçin Çalışıyoruz'

“VATANDAŞLARIMIZLA OMUZ OMUZAYIZ”

Şahin, hizmet için durmadan çalışacaklarını vurgulayarak “Özellikle sağlık, eğitim ve yerel kalkınma gibi temel alanlarda hükümetimizin attığı adımları daha da ileri taşıyacak projeler üzerinde çalışıyoruz. Hemşehrilerimizin günlük yaşamlarına dokunan projelerimizi, halkımızın talepleri doğrultusunda şekillendiriyoruz. AK Parti olarak, sadece bugünün değil, yarının güçlü Türkiye’sini inşa etmek adına var gücümüzle çalışıyoruz. İlçe ziyaretlerimizdeki en büyük gayemiz, bu kutlu yolda vatandaşlarımızla omuz omuza yürümek ve en kısa sürede taleplerini yeri getirmek. Hemşehrilerimizin bize olan inancı, bize güç veriyor ve bu inançla durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

'Yarının Güçlü Türkiyesi İçin Çalışıyoruz'

Bakmadan Geçme