Yarım Elma'nın Ramazan mesaisi yoğun

Yarım Elma Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Erol Öztürk, Ramazan ayı faaliyetleri ve Ramazan Bayramı çalışmaları hakkında bilgi verdi.RAMAZANYARDIMLARI DAĞITILIYORRamazan ayı başlamadan bu aya özel hazırlıkların yapıldığını dile getiren Erol Öztürk, bin 500 aileye gıda yardımı yapmayı planladıklarını şu ana kadar bin aileye yardım ulaştırdıklarını açıkladı. Geriye kalan 500 aileye ulaşmanın ardından imkânlar dâhilinde [&hellip]

Yarım Elma Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Erol Öztürk, Ramazan ayı faaliyetleri ve Ramazan Bayramı çalışmaları hakkında bilgi verdi.
RAMAZAN
YARDIMLARI DAĞITILIYOR
Ramazan ayı başlamadan bu aya özel hazırlıkların yapıldığını dile getiren Erol Öztürk, bin 500 aileye gıda yardımı yapmayı planladıklarını şu ana kadar bin aileye yardım ulaştırdıklarını açıkladı. Geriye kalan 500 aileye ulaşmanın ardından imkânlar dâhilinde yaklaşık 2 bin aileye ulaşmayı hedeflediklerini belirten Öztürk şöyle konuştu: “Derneğimizde Ramazan Bayramı öncesi giyim reyonlarımızın tümü dolu. Sıfır kıyafet, çamaşır ve ayakkabılar temin edildi. Bayram akabinde evlenecek, nişanlanacak ya da sünnet yapacak olan ailelere, çiftlere abiye, nişan, düğün, sünnet kıyafetleri alışverişine 10 Haziran Cumartesi günü itibariyle alışveriş yaptırmaya başladık. Yine evlenecek ihtiyaç sahibi çiftlerimize özel düğün paketlerimiz var. Yeni evlenecek aileler için sıfır beyaz eşya sıfır alımı yaptık. En az 15 aile için bu hazırlığı tamamladık.”
GÖRME ENGELLİLERDE DÜŞÜNÜLDÜ
Altı Nokta Körler Derneği üyelerine neler yapabileceği noktasında empati yaptıklarını ifade eden Öztürk şunları söyledi: “Altı Nokta Körler Derneği’nin 50 görme engelli üyesine konuşan saat hediye ettik. Ayrıca kendilerine birer Ramazan kolisi de verdik. Ramazan kolilerimizde gıdadan, temizlik malzemesine kadar, kuru gıda, beyaz ve kırmızı et, yumurta bulunuyor. Bu kolilerde ki malzeme bir ailenin üç aylık kuru gıda ihtiyacını karşılıyor. Tüm hayırseverlerin ayni ve nakdi yardımlarını bekliyoruz”
>> Burcu AYDIN’ın Özel Haberi

Bakmadan Geçme