Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yarım Elma’dan yaşlılara özel hizmet

Afyonkarahisar Yarım Elma Sosyal

Afyonkarahisar Yarım Elma Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Erol Öztürk, koronavirüs salgını nedeniyle dışarıya çıkamayan yaşlılara özel olarak hizmetin ayaklarına götürüldüğünü söyledi

Dernek Başkanı Erol Öztürk, 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olanlara sokağa çıkma yasağı genelgesi sonrasında evlerinden çıkamayan yardıma muhtaç ihtiyaç sahiplerine Yarım Elma Derneği’nin destek olduğunu kaydetti.
Vefa Sosyal Destek grubu içerisinde yer alan Afyonkarahisar Yarım Elma Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin öncelikle il merkezinde vatandaşlara ücretsiz olarak maske ve eldiven dağıttığını aktaran Öztürk, “Ülke olarak zor günler geçiyoruz. Hükümetimizin coronavirüs salgını ile başlattığı mücadelede vatandaşlarımıza ‘Türkiye Evde Kal’ çağrısı yapılmıştı. Bu kapsamda dernek görevlilerimiz ihtiyaç sahibi yaşlı vatandaşlar evlerinde ziyaret ederek ihtiyaçlarını karşılıyorlar. Evden çıkmamaları uyarılarında bulunan arkadaşlarımızı karşılarında gören yaşlılarımız mutluluklarını milletimize, devletimize dua ederek ifade ediyorlar.” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti