• Haberler
  • Genel
  • Yarım Elma’dan 10 aileye buzdolabı yardımı

Yarım Elma’dan 10 aileye buzdolabı yardımı

Afyonkarahisar Yarım Elma Derneği, ihtiyaç sahibi 10 aileye buzdolabı dağıttı. Dernek Başkanı Bekir Demirayak, Yarım Elma’nın 2005 yılından bu yana büyüdüğünü söyledi. Demirayak, buzdolaplarını Dernek’e bağışlayan Şanlı Ulaşım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Galip Şanlı’ya teşekkür etti Afyonkarahisar Yarım Elma Derneği, 10 aileye buzdolabı yardımında bulunarak yüzleri güldürdü. Buzdolabı dağıtım töreninde konuşan Yarım Elma Derneği Başkanı [&hellip]

Yarım Elma'dan 10 aileye buzdolabı yardımı

Afyonkarahisar Yarım Elma Derneği, ihtiyaç sahibi 10 aileye buzdolabı dağıttı.

Dernek Başkanı Bekir Demirayak, Yarım Elma’nın 2005 yılından bu yana büyüdüğünü söyledi. Demirayak, buzdolaplarını Dernek’e bağışlayan Şanlı Ulaşım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Galip Şanlı’ya teşekkür etti

Afyonkarahisar Yarım Elma Derneği, 10 aileye buzdolabı yardımında bulunarak yüzleri güldürdü. Buzdolabı dağıtım töreninde konuşan Yarım Elma Derneği Başkanı Bekir Demirayak, “Yarım Elma Derneği 2005 yılında tarafından kurulmuş idi. Bu kadar büyüyeceğini tahmin etmiyorduk. Şu anda 7’nci senesini dolduruyoruz” dedi.
1500 AİLEYE ULAŞILIYOR
Ramazan’da yardımlara devam ettiklerini belirten Demirayak, “Bu sene 1500 kişiye 150 lira değerinde 24 eşya olmak şartıyla yanında ayrıca et, yumurta ve tavuk ile dağıtımı devam ediyor. Şu anda buzdolabı, çamaşır makinesinden diğer ev eşyalarından da birinci ve ikinci el eşyaları dağıtıyorUZ. 1500 aileye giyecek yardımı yaptık. 400’ün üzerinde gelinlik var. Hemşehrilemirize teşekkür ediyoruz. Buzdolaplarını derneğimize bağışlayan Galip Bey’e de minnettarız” ifadelerini kullandı.
ARAŞTIRMA YAPILDI
Yarım Elma Derneği Müdürü Mesut Akkaş ise Afyonkarahisar Belediyesi Sosyal Yardım Birimi ile birlikte bir araştırma yaptıklarını, araştırma neticesinde yardım edilecek aileleri tebpit ettiklerini söyledi. Akkaş, Ramazan dolayısıyla yardımların devam edeceğini vurguladı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme