Yarım Elma Ramazan yardımlarına başladı

Afyonkarahisar Belediyesi Yarım Elma Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yapacağı yardım çalışmalara başladı DAĞITIMA BAŞLANDIHer yıl Ramazan Ayı’nda yardıma muhtaç ailelerin iftar sofralarına bir nebze de olsa katkıda bulunmayı amaçlayan Yarım Elma Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği bu yıl da mübarek Ramazan Ayı’nda daha kapsamlı yardımda bulunmak için yardımseverlerle işbirliği içerisinde [&hellip]

Yarım Elma Ramazan yardımlarına başladı

Afyonkarahisar Belediyesi Yarım Elma Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yapacağı yardım çalışmalara başladı

DAĞITIMA BAŞLANDI
Her yıl Ramazan Ayı’nda yardıma muhtaç ailelerin iftar sofralarına bir nebze de olsa katkıda bulunmayı amaçlayan Yarım Elma Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği bu yıl da mübarek Ramazan Ayı’nda daha kapsamlı yardımda bulunmak için yardımseverlerle işbirliği içerisinde çalışmalarını yürütüyor.
Ramazan ayına özel olarak, içerisinde 31 kalem gıda ve temizlik malzemesinin bulunduğu yardım paketleri hazırlayan Yarım Elma Derneği, 190 TL değerindeki yardım paketlerini dağıtmaya başladı.
600 AİLEYE DAĞITILACAK
600 aileye dağıtılacak olan yardım paketlerinin dağıtımına katılan Yarım Elma Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Demirayak, yardıma muhtaç ailelerinin yanında olmaya devam ettiklerini söyledi. Yardımların, hayırsever insanların destekleriyle yapıldığını belirten Demirayak, tüm hayırseverlere teşekkür etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme