• Haberler
  • Genel
  • Yarım Elma, öğrencilerin yanında – Kocatepe Gazetesi

Yarım Elma, öğrencilerin yanında – Kocatepe Gazetesi

Yarım Elma Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, ihtiyaç sahibi öğrencilere yardımda bulundu Yarım Elma Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, 500 öğrenciye kişi başı 50'şer lira olmak üzere toplamda 25 bin liralık hediye çeki veridi. Yarım Elma Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Bekir Demirayak, okulların açılmasının ardından ihtiyaç sahibi öğrencilere yardımda bulunma kararı aldıklarını ve bu kapsamda öğrencilere [&hellip]

Yarım Elma, öğrencilerin yanında

Yarım Elma Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, ihtiyaç sahibi öğrencilere yardımda bulundu

Yarım Elma Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, 500 öğrenciye kişi başı 50’şer lira olmak üzere toplamda 25 bin liralık hediye çeki veridi.
Yarım Elma Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Bekir Demirayak, okulların açılmasının ardından ihtiyaç sahibi öğrencilere yardımda bulunma kararı aldıklarını ve bu kapsamda öğrencilere hediye çeki verdiklerini ifade etti.
Demirayak, “Verdiğimiz hediye çekleriyle öğrencilerimiz çantasından, defterine, kaleminden, silgisine ne lazımsa onları alabilecek. Yeni eğitim öğretim yılında öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.
Dernek Müdürü Mesut Akkaş, “Kişi başı 50’şer liradan toplamda 25 bin liralık bir yardım kampanyası yaptık. Bu yaptığımız yardımlara katkı sağlayan hayırseverlerimize
teşekkür ediyor, diğer yardımlarımıza devam edeceğimizi belirtmek istiyorum” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme