Yarım Elma kurban kesimi yapacak

Yarım Elma Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği bu yıl ilk kez yapacağı bir uygulamayla Kurban Bayramı öncesi kurban kesimi yapacak Hayırsever işadamlarının desteği ile kesilecek kurban etleri ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılacak. Kurban kesimlerinde büyükbaş hayvanın 7/1 hisse fiyatı 400 lira, küçükbaş hayvanın 7/1 fiyatı ise 450 olarak belirlendi. Kesimlerin ayrı ayrı mezbahalarda gerçekleşeceğini aktaran Yarım [&hellip]

Yarım Elma kurban kesimi yapacak

Yarım Elma Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği bu yıl ilk kez yapacağı bir uygulamayla Kurban Bayramı öncesi kurban kesimi yapacak

Hayırsever işadamlarının desteği ile kesilecek kurban etleri ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılacak. Kurban kesimlerinde büyükbaş hayvanın 7/1 hisse fiyatı 400 lira, küçükbaş hayvanın 7/1 fiyatı ise 450 olarak belirlendi.
Kesimlerin ayrı ayrı mezbahalarda gerçekleşeceğini aktaran Yarım Elma Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Dernek Sorumlusu Mesut Akkaş kurban kesmek isteyen Afyonkarahisarlı işadamlarının Yarım Elma Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne başvurabileceklerini söyledi.
Dileyen vatandaşların ihtiyaç duydukları takdirde Afyonkarahisar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde kurban kesimine katılabileceklerini de aktaran Mesut Akkaş; derneğin Kurban Bayramı boyunca açık kalacağını aktardı.
Mesut Akkaş sözlerini şöyle tamamladı; “Büyükbaş ve küçükbaş hayvan kesimleri ayrı ayrı mezbahanelerde gerçekleşecektir. Büyükbaş hayvan 7/1 hisse olarak tespit edilmiş olup 400 liradır. 450 lirada küçükbaş hayvan kesimi olarak gerçekleşecektir. Kesimlerimiz İslami kurallar çerçevesinde yapılmaktadır. İhtiyaç sahibi olan kişilere kurban eti teslim edilecektir. Kurban etini teslim eden ya da teslim alan tüm vatandaşlarımız, isimleri soyadları bizde mevcuttur. İsteyen vatandaşlarımız bu isimler için Afyonkarahisar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile irtibata geçebilirler” diye konuştu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme