Yarım Elma, Kandil Günü’nde sevindirdi

Afyonkarahisarlı hayırseverler aracılığıyla Yarım Elma Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından, 411 aileye, içerisinde 25 kalem malzemenin bulunduğu gıda paketi dağıtıldı Afyonkahisar Belediyesi Yardım Birimi ile birlikte tek çatı altında birleşen Yarım Elma Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yardımlarını sürdürüyor. Aileleri, durumlarına göre dört ayrı gruba ayıran Yarım Elma Derneği, gerçek [&hellip]

Yarım Elma, Kandil Günü'nde sevindirdi

Afyonkarahisarlı hayırseverler aracılığıyla Yarım Elma Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından, 411 aileye, içerisinde 25 kalem malzemenin bulunduğu gıda paketi dağıtıldı

Afyonkahisar Belediyesi Yardım Birimi ile birlikte tek çatı altında birleşen Yarım Elma Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yardımlarını sürdürüyor. Aileleri, durumlarına göre dört ayrı gruba ayıran Yarım Elma Derneği, gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşıyor. Buna göre, Ocak, Mayıs ve Eylül aylarında; eşi cezaevinde olan ailelere, Şubat, Haziran ve Ekim aylarında; eşi vefat etmiş ya da eşinden ayrılmış vatandaşlara, Mart, Temmuz ve Kasım aylarında; engelli bireylere, Nisan, Ağustos ve Aralık aylarında ise ihtiyaç sahibi yetim ve öksüzlere yardım eli uzatılıyor.
Başkan Çoban da inceledi
Geçen Ocak ayında, eşi cezaevinde olan 56 aileye gıda paketlerini ulaştıran Yarım Elma Derneği, Şubat ayının girmesiyle birlikte, eşi vefat etmiş ya da eşinden ayrılmış vatandaşların gıda paketlerini de dağıtmaya başladı. Ay sonuna kadar 411 dul vatandaşa gıda paketi dağıtılması planlanıyor. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Yarım Elma Derneği Başkanı Bekir Demirayak ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri dağıtımı devam yardım çalışmalarını yerinde gördü. Dağıtım çalışmalarına kendisi de katılan Başkan Burhanettin Çoban, yardımların nizami bir şekilde yürütüldüğünü söyledi.
Sıradaki yardım engellilere
İçerisinde, kahvaltılık malzemelerden, temizlik malzemelerine, kuru bakliyattan et ürünleri-ne kadar 25 kalem malzemenin bulunduğu gıda paketleri, 411 ailenin güzünü güldürecek. Yarım Elma Derneği, yardım çalışmalarına önümüzdeki ay, engelli bireylere dağıtacağı gıda paketleriyle devam edecek. Dağıtım çalışmalarına, Yarım Elma Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri; İbrahim Alimoğlu ve Bekir Şapçı ile dernek üyeleri; Hakkı Sağbilge, Galip Kahraman ve Tansu Doğan da katıldı. Bu gece idrak edilecek Peygamber Efendimizin doğum günü olan Mevlid Kandili de yardımlara ayrı bir anlam kazandırdı.(Kocatepe)

Bakmadan Geçme