Yarı finaller bugün – Kocatepe Gazetesi

10. ATSO Spor Oyunları Futbol müsabakalarında yarı finale kalan takımlar bugün karşı karşıya gelecek. Yarı finale çıkan 3 takımın belli olduğu Spor Oyunları’nda 4. takımın yapılacak maçın ardından belli olacağı açıklandı Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ATSO) bu sene 10’uncusunu düzenlediği Spor Oyunları’nda futbol müsabakaları yarı final maçları bugün oynanacak. İplikçioğlu Nakliyat, Üçel İnşaat, Özkınık [&hellip]

Yarı finaller bugün

10. ATSO Spor Oyunları Futbol müsabakalarında yarı finale kalan takımlar bugün karşı karşıya gelecek. Yarı finale çıkan 3 takımın belli olduğu Spor Oyunları’nda 4. takımın yapılacak maçın ardından belli olacağı açıklandı

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ATSO) bu sene 10’uncusunu düzenlediği Spor Oyunları’nda futbol müsabakaları yarı final maçları bugün oynanacak. İplikçioğlu Nakliyat, Üçel İnşaat, Özkınık İnşaat takımları yarı final maçını oynayacak kesin ekipler. Tınaztepe Grup ve Sesemak Mermer arasında oynanan maçta çıkan olaylar nedeniyle ATSO Spor Oyunları Komisyonu iki ekibinde savunması istemişti. Dün yapılan toplantıdan çıkan karar gereği maçın kaldığı yerden devam etmesine kararı verildi. Bu kararda sonra Tınaztepe Grup ve Sesemak Mermer maçı kaldığı yerden devam edecek.
“6 DAKİKALIĞINA
SAHAYA ÇIKACAKLAR”
Tınaztepe Grup’un 2-0 üstünlüğü ile süren maçın bitimine 6 dakika kala çıkan olaylar nedeniyle maç tatil edilmişti. Maçın kalan 6 dakikasının oynatılması için ATSO Spor Oyunları Komisyonu karar verdi.
SESEMAK 6 DAKİKADA
3 GOL BULURSA
Maçın kalan 6 dakikasında Sesemak Mermer Tınaztepe’den gol yemeden, 3 gol bulursa yarı finale ismini yazdıracak. Başka bir ihtimalle Sesemak kalan süre durumu 2-2’yle eşitlerse maç seri penaltı atışlarına gidecek. Son ihtimal ise kalan dakikalarda gol olmaz ve Tınaztepe maçı 2-0’la alması. Bu durumda Tınaztepe yarı finalin son ismi olmaya hak kazanır. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme