Yarı final maçları Salı günü

10. ATSO Spor Oyunları futbol müsabakalarında oynanan çeyrek finalleri geçen İplikçioğlu Nakliyat, Üçel İnşaat, Özkınık İnşaat takımları yarı final oynamaya hak kazandı. Tınaztepe Grup ve Sesemak Mermer arasında oynanan maçta çıkan olaylar nedeniyle komisyon kararı bekleniyor Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ATSO) bu sene 10’uncusunu düzenlediği Spor Oyunları futbol müsabakalarında çeyrek final müsabakaları tamamlandı. Çeyrek [&hellip]

Yarı final maçları Salı günü

10. ATSO Spor Oyunları futbol müsabakalarında oynanan çeyrek finalleri geçen İplikçioğlu Nakliyat, Üçel İnşaat, Özkınık İnşaat takımları yarı final oynamaya hak kazandı. Tınaztepe Grup ve Sesemak Mermer arasında oynanan maçta çıkan olaylar nedeniyle komisyon kararı bekleniyor

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ATSO) bu sene 10’uncusunu düzenlediği Spor Oyunları futbol müsabakalarında çeyrek final müsabakaları tamamlandı. Çeyrek final ilk maçında İplikçioğlu Nakliyat rakibi Türkiye İş Bankası’nı penaltılarla 7-5’le mağlup ederek yarı finalin ilk ismi olmuştu. Oynanan diğer maçlarda Üçel İnşaat, Afyon Otomotiv’le, Tınaztepe Grup, Sesemak Mermer’le, Botaş Nehir Tekstil ise Özkınık İnşaat’la karşılaştı. Çeyrek final maçlarını kazanan İplikçioğlu Nakliyat, Üçel İnşaat, Özkınık İnşaat takımları yarı finale yükseldi. Tınaztepe Grup ve Sesemak Mermer arasında oynanan maçın ikinci yarısında çıkan olaylar nedeniyle maç tatil edildi. İki tarafın da savunmasını isteyen ATSO Spor Oyunları komisyonu savunmaya göre karar verecek ve yarı finalin 4. ismi belirleyecek. Komisyondan çıkacak karara göre ya Tınaztepe Grup ya da Sesemak Mermer yarı finalde mücadele edecek. Salı günü oynanacak yarı final maçlarının ardından da Perşembe günü de üçüncülük maçı ve final maçı oynanacak.
ÜÇEL FARKLI KAZANDI
İkinci çeyrek final maçında Üçel İnşaat’le Afyon Otomotiv karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın başında iki ekipte ataklarını sürdürdü fakat gole ulaşamadı. İlk yarının son anlarında ilk golü Üçel kaydetti. Üçel’in golüne golle cevap veren Afyon Otomotiv eşitliği yakaladı. İlk yarının son anlarında yüklenen Üçel 4 gol daha buldu ve ilk yarıyı 5-1’le önde tamamladı. İkinci yarıda Üçel İnşaat 4 gol daha buldu ve Afyon Otomotiv 9 gole tek golle cevap verebildi. Karşılaşmayı 9-1’le kazanan Üçel İnşaat adını yarı finale yazdıran ikinci ekip oldu.
TINAZTEPE Mİ SESEMAK MI?
Üçüncü maçta Tınaztepe Grup’la Sesemak Mermer karşılaştı. Maç iki tarafında etkili oyunu ile başladı. Sesemak Mermer’de Tınaztepe’de gol aramaya devam etti ve ilk yarının son anlarında Tınaztepe golü buldu. İkinci yarıda yine iki ekipte gol arayışlarını sürdürüyordu. Fakat golü bulan taraf yine Tınaztepe oldu. 2-0’lık skorla Tınaztepe’nin üstünlüğü ile süren maçta olaylar çıktı. İlk yarı da oyun durmuş ve taraflar sakinleştirilmiş ve oyun devam etmişti. İkinci yarıda duran oyun tekrar başlamadı ve maç tatil edildi. ATSO Spor Oyunları komisyonu iki taraftan da savunma istedi. Gelecek savunmalara göre karar verecek olan komisyon, yarı finalin 4. ismini belirleyecek.
ÖZKINIK YARI FİNALDE
Spor Oyunları futbol müsabakaları çeyrek final dördüncü maçında Botaş Nehir Tekstil ve Özkınık İnşaat karşılaştı. Maça hızlı başlayan Özkınık İnşaat ilk yarı da 3 gol kaydetti. Botaş ise 3 gole tek golle cevap verebildi. İkinci yarıda iki ekipte birer gol buldu. Maçın sonunda 4-2’yle kazanan Özkınık İnşaat adını yarı finale yazdıran üçüncü isim oldu.
Salı günü oynanacak olan yarı final maçlarından sonra Perşembe günü önce üçüncülük maçı oynanacak. Üçüncünün belirlenmesinden sonra da final maçı oynanacak. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme