Yargıtay üyeleri Kariyer Günleri'ne katıldı

Yargıtay 22'nci Daire Başkanı Seracettin Göktaş ve Yargıtay Üyesi Ömer Faruk Herdem,  Bolvadin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Bolvadin Ticaret ve Sanayi Odasının ortaklaşa düzenledikleri  Kariyer günleri kapsamında  Bolvadin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Toplantı Salonu'nda kamuda iş akdi ve feshi konulu bir seminer verdiler. Toplantıya Bolvadin Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Sever, İlçe Milli Eğitim [&hellip]

Yargıtay 22’nci Daire Başkanı Seracettin Göktaş ve Yargıtay Üyesi Ömer Faruk Herdem,  Bolvadin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Bolvadin Ticaret ve Sanayi Odasının ortaklaşa düzenledikleri  Kariyer günleri kapsamında  Bolvadin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Toplantı Salonu’nda kamuda iş akdi ve feshi konulu bir seminer verdiler. Toplantıya Bolvadin Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Sever, İlçe Milli Eğitim Müdürü Derviş Özçal, Ak Parti Bolvadin İlçe Başkanı Avukat Ömer Dayı, Bolvadin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Murat Tabak, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ömer Peker, Adalet Lisesi Müdürü Yusuf Açıkgöz, Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sebahattin Çayır, İşadamı Raşit Tabak ve öğretmenler hazır bulundu.
İL MERKEZİNDE DE TOPLANTI
İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Rehberlik ve Araştırma Merkezi’nde düzenlediği toplantıya Yargıtay 22’nci Daire Başkanı Seracettin Göktaş ve Yargıtay Üyesi Ömer Faruk Herdem ve Adalet Bakanlığı Avrupa Birliği Genel Müdürlüğü Tetkik Hakimi Doç. Dr. Eda Manav Özdemir sunum yaptılar. Toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve okul müdürleri katıldı.

Bakmadan Geçme