'Yargı ve ticaret, ayrılmaz bir bütün'

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası heyeti, 2.Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Şahap Mutlu'yu makamında ziyaret etti Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Gül, ATSO Meclis Başkanı Mustafa Hancıoğlu ve ATSO Yönetim Kurulu Üyelerinden Gürcan Aşçı, Magmut İşisağ, Hakkı Sağbilge'nin oluşturduğu heyet 2.Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Şahap Mutlu'yu [&hellip]

“Yargı ve ticaret, ayrılmaz bir bütün”

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası heyeti, 2.Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Şahap Mutlu’yu makamında ziyaret etti

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Gül, ATSO Meclis Başkanı Mustafa Hancıoğlu ve ATSO Yönetim Kurulu Üyelerinden Gürcan Aşçı, Magmut İşisağ, Hakkı Sağbilge’nin oluşturduğu heyet 2.Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Şahap Mutlu’yu ziyaret etti.
ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser yargı ve iş dünyasının birbirini tamamlayan bir bütün olduğunu vurguladı. Serteser, “Uzun süre göreve geldikten sonra ilk defa göreve gelmenin verdiği yoğunluklardan dolayı ziyaretlerimizin çoğunu gerçekleştiremedik. Bu bakımdan göreve geldikten sonra size bir nezaket ziyaretinde bulunalım istedik. Bundan sonra inşallah diyaloglarımız eksik olmaz, çünkü yargı ile iş âlemi hiçbir zaman ayrılmayan bütünlerdir. Tekrar birlikte çalışma, birlikte istişare etme dileklerinizi belirterek bu nezaket ziyaretini kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederiz” dedi.
“Dostluğumuz devam edecek”
2.Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Şahap Mutlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken; “Şahsınıza, şahsınızda burada bulunan yönetim kurulundaki arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Dostluğumuz ve ziyaretlerimiz artarak devam edecek” diye konuştu.

Bakmadan Geçme