Yargı mensuplarından Başkan Altuntaş'a ziyaret

Çobanlar Belediye Başkanı Ali Altuntaş'ı makamında ziyaret eden Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çelenk ve Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Başkanı Fatih Serdar Köken, ilçe hakkında genel bilgiler aldı. Başkan Ali Altuntaş, ziyaretten son derece memnun olduklarını belirterek, 'Yargımızın iki önemli ismi, kıymetli Başsavcımız Sayın Çelenk ve Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Başkanı Sayın Fatih Serdar [&hellip]

Çobanlar Belediye Başkanı Ali Altuntaş’ı makamında ziyaret eden Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çelenk ve Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Başkanı Fatih Serdar Köken, ilçe hakkında genel bilgiler aldı. Başkan Ali Altuntaş, ziyaretten son derece memnun olduklarını belirterek, “Yargımızın iki önemli ismi, kıymetli Başsavcımız Sayın Çelenk ve Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Başkanı Sayın Fatih Serdar Köken’i ilçemizde görmekten mutlu olduk. Hem belediyemizin çalışmaları hakkında bilgiler verdik hem de ilçemizin genel yapısını anlattık. Yargımızın iki güzide ismini belediyemizde ağırlamaktan onur duyduk.” dedi.
Başsavcı Çelenk ise, “Ali Altuntaş başkanımız bizlere birkaç kez ziyarette bulundu. Biz de Komisyon Başkanımızla birlikte iade-i ziyarette bulunduk.” diye konuştu.
Günün anısına hediye takdim edilmesi ile sona eren ziyarette; İl Genel Meclisi Üyesi  Cengiz Ceylan, Çobanlar eski Belediye Başkanı Salih Alaka ve bazı belediye meclis  üyeleri de yer aldı.

Bakmadan Geçme