• Haberler
  • Genel
  • Yardımseverler, depremzedelerin yüzünü güldürdü – Kocatepe Gazetesi

Yardımseverler, depremzedelerin yüzünü güldürdü – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Yardım Severler Derneği Afyonkarahisar Şubesi, 23 Ekim 2011’de Van’da meydana gelen depremden sonra Afyonkarahisar Şeker Fabrikası Misafirhanesi’nde ikamet eden depremzedelere yardım dağıttı. Yardım dağıtımına Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nun eşi Esma Balkanlıoğlu da katıldı Afyonkarahisar Şeker Fabrikası’nda misafir edilen Vanlı depremzedelerin yüzünü bu kez Türkiye Yardım Severler Derneği Afyonkarahisar Şubesi güldürdü. Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nun [&hellip]

Yardımseverler, depremzedelerin yüzünü güldürdü

Türkiye Yardım Severler Derneği Afyonkarahisar Şubesi, 23 Ekim 2011’de Van’da meydana gelen depremden sonra Afyonkarahisar Şeker Fabrikası Misafirhanesi’nde ikamet eden depremzedelere yardım dağıttı. Yardım dağıtımına Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nun eşi Esma Balkanlıoğlu da katıldı

Afyonkarahisar Şeker Fabrikası’nda misafir edilen Vanlı depremzedelerin yüzünü bu kez Türkiye Yardım Severler Derneği Afyonkarahisar Şubesi güldürdü. Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nun eşi Esma Balkanlıoğlu’nun da hazır bulunduğu yardım dağıtımını İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mehmet Buldan koordine etti.
“Sizlerin yanındayız”
Depremzelere hitaben bir konuşma yapan Türkiye Yardım Severler Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Gülgün Özkum, “Sizlerin yanınızdayız. Buraya sembolik olarak geldik. İhtiyacınız olarak gereken birkaç şeyi getirdik. Mühim olan sizleri ziyaret etmek. Sayın Valimiz sizlerin üzerinde çok duru-yor. İhtiyaçlarınıza cevap vermeye çalışıyor. Biz elimizden geleni yapacağız. Bizleri siz yanınızda bilin. Her konu üzerinde size yardımcı olalım” dedi.
“İhtiyaç hâlinde bize ulaşabilirler”
Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nun eşi Esma Balkanlıoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Balkanlıoğlu, “Vanlı depremzedelere yardımcı olduğumuzu iletmek için geldik. İhtiyaçları olduğunda bize ulaşabileceklerini iletmek üzere buraya geldik. Meslek hayatımızın 9 yılı Doğu’da geçti, Doğu insanını yakından tanıyoruz. Onların ne kadar konuksever olduklarını biliyoruz. Biz de onları misafir ediyoruz” diye konuştu.
320 depremzede,
ilimizde
İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mehmet Buldan ise 23 Ekim’de meydana gelen Van Depremi’nin ardından Başbakanlık’ın depremzedelere ilişkin bir karar aldığını belirterek “Başbakanlık’ın kararıyla geçici kalım sağlandı. İlimize 320 kişi gönderildi. Depremzedelerin iaşesi, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü koordinasyonuyla temin ediliyor” ifadelerini kullandı.
Türkiye Yardım Severler Derneği Afyonkarahisar Şubesi’nin Şeker Fabrikası Misafirhanesi’nde dağıttığı yardımlar da İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’ne ait bir araçla, Misafirhane önüne kadar getirildi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme