• Haberler
  • Genel
  • Yardımlar yola çıkıyor – Kocatepe Gazetesi

Yardımlar yola çıkıyor – Kocatepe Gazetesi

Van’daki depremzedeler için Afyonkarahisar’da toplanan yardımlar, bugün yola çıkıyor Afyonkarahisar Valiliği, Afyonkarahisar Belediyesi, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ve Kızılay Afyonkarahisar Şube Müdürlüğü tarafından başlatılan yardım kampan-yasında toplanan malzemeler bugün Van’a gönderiliyor. İlk olarak Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde toplanan yardımlar gönderilmeye hazırlanacak. AKÜ Akademi Arama ve Kurtarma Kulübü, Ahmet Necdet Sezer Kampüsü ile Ali Çetinkaya [&hellip]

Yardımlar yola çıkıyor

Van’daki depremzedeler için Afyonkarahisar’da toplanan yardımlar, bugün yola çıkıyor

Afyonkarahisar Valiliği, Afyonkarahisar Belediyesi, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ve Kızılay Afyonkarahisar Şube Müdürlüğü tarafından başlatılan yardım kampan-yasında toplanan malzemeler bugün Van’a gönderiliyor.
İlk olarak Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde toplanan yardımlar gönderilmeye hazırlanacak. AKÜ Akademi Arama ve Kurtarma Kulübü, Ahmet Necdet Sezer Kampüsü ile Ali Çetinkaya Kampüsü’nde 16 ayrı noktada, 40 kişiyle yürüttüğü yardım kampanyasına katılan kulüp üyeleri, üniversiteden toplanan malzemeleri Van’a gönderecek.
Diğer kurumlar tarafından toplanan yardım malzemelerinin de Atatürk Lisesi önünden Van’a gönderileceği kaydedildi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme