• Haberler
  • Genel
  • 'Yardıma muhtaç vatandaşlarımıza el uzattık'

'Yardıma muhtaç vatandaşlarımıza el uzattık'

AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, yardıma muhtaç kişilere el uzattıklarını söyledi 7 Haziran seçimleri öncesi çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayları, Emirdağ ilçesinde huzurevini ve Ehlibeyt Derneği'ni ziyaret etti. Ziyaretlerde konuşan İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, 'Hükümetlerimiz halkımızın her zaman yanında oldu. Yardıma ve bakıma muhtaç vatandaşlarımıza devletimiz el uzattı' dedi. AK [&hellip]

“Yardıma muhtaç vatandaşlarımıza el uzattık”

AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, yardıma muhtaç kişilere el uzattıklarını söyledi

7 Haziran seçimleri öncesi çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayları, Emirdağ ilçesinde huzurevini ve Ehlibeyt Derneği’ni ziyaret etti. Ziyaretlerde konuşan İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, “Hükümetlerimiz halkımızın her zaman yanında oldu. Yardıma ve bakıma muhtaç vatandaşlarımıza devletimiz el uzattı” dedi.
AK Parti hükümetlerinin son 13 yılda engelli ve yaşlılara yönelik pozitif ayrımcılık yaptığını hatırlatan İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, şöyle konuştu: “Partimiz iktidara gelmesiyle birlikte sosyal ve kültürel alanda da büyük bir değişim gerçekleşti. Yardıma ve bakıma muhtaç insanlarımızı, yaşlılarımızı, engelli kardeşlerimize pozitif ayrımcılık yapıldı. Yaşlılarımızın kalabileceği ortamlar daha modern hale getirdi. Burada da gördüğümüz gibi huzurevimiz modern bir görünüm içerisinde. Son 13 yılda hizmet ve yatırımda hayalleri gerçekleştiren hükümetlerimiz sosyal alanda da ciddi yatırımlar yaptı. Bizler her zaman yaşlılarımızın, yardıma ve bakıma muhtaç vatandaşlarımızın yanındayız.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme