Yardım etmek, bir mesaj kadar yakın

Kimse Yok Mu Derneği Afyonkarahisar Şubesi, Ramazan’da İkinci Belediye Çarşısı’nda 500 kişilik iftar çadırı kuracak. Dernek Şube Başkanı Celaleddin Soner, ihtiyaç sahibi kişilere yardım etmek isteyen herkesin cep telefonları vasıtasıyla katkıda bulunacabileceğini söyledi Kimse Yok Mu Derneği Afyonkarahisar Şubesi, Şube Başkanı Celaleddin Soner’in Erkmen’deki bahçesinde basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında konuşan Soner, 500 kişilik iftar [&hellip]

Yardım etmek, bir mesaj kadar yakın

Kimse Yok Mu Derneği Afyonkarahisar Şubesi, Ramazan’da İkinci Belediye Çarşısı’nda 500 kişilik iftar çadırı kuracak. Dernek Şube Başkanı Celaleddin Soner, ihtiyaç sahibi kişilere yardım etmek isteyen herkesin cep telefonları vasıtasıyla katkıda bulunacabileceğini söyledi

Kimse Yok Mu Derneği Afyonkarahisar Şubesi, Şube Başkanı Celaleddin Soner’in Erkmen’deki bahçesinde basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında konuşan Soner, 500 kişilik iftar çadırı kuracaklarını belirtti. Soner, “İlimizde 500 kişinin faydalanabileceği iftar çadırımız 2.Belediye Şehir çarşısında bu yıl da faaliyetini sürdürecek olup, ihtiyaç sahibi tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz.Kimileri de zekât ve fitreleriyle hiç tanımadıkları, hiç tanışmayacakları insanları sevindirmeyi düşünüyor. Sizler de düşünüyorsanız İmaret Camii önünde bulunan yardım standımıza makbuz mukabilinde fitre zekat ve bağışlarınızı gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştıralım” dedi.
KUMANYALAR TEBESSÜME DÖNÜŞÜYOR
Ramazan’ın rahmet ayı olduğuna dikkat çeken Soner, “Rahmet ayı Ramazan’ı yardımlaşma şölenine dönüştürmek için hevesli olan bütün gönüllüleri ve yardımseverleri iyilik seferberliğine davet ediyor Kimse Yok Mu Derneği. Her sene olduğu gibi bu sene de Türkiye’nin 81 ilinde dünyanın 97 ülkesinde paylaşmaya sofralardan başlanıyor. Dernek, kimi yerde iftar çadırlarıyla, kimi yerde aşevleriyle, kimi yerde evlere sıcakyemek götürerek, kimi yerde dev sofralar kurarak ihya ediyor 30 gecenin iftarını. Ayrıca ihtiyaç sahibi ailelerin bir aylık gıdalarını karşılayacak kumanya paketleri de sessizce bırakılıyor kapıların eşiklerine. Yardımseverlerin bağışladığı her bir kumanya paketi, bir ailenin dudağında tebessüme dönüşüyor” diye konuştu.
MADDİ DEĞERİ 5 LİRA,
MANEVİ DEĞERİ SONSUZ
Vatandaşların kampanyalara katılmalarının çok kolay olduğunun altını çizen Soner, şöyle devam etti: “Yardım etmek artık cep telefonlarının tuşlarına basmak kadar kolay. Ramazan’da eğer isterseniz hiç yorulmadan her akşam bir kişiye iftar ettirebilirsiniz. Bunun için İftar yazıp 5777’ye SMS atmanız yeterli. Böylece 5 TL bağışlayabilirsiniz. Ayrıca, tüm hatlardan bayramda yapılacak yardımlara katkı sağlamak için de Bayram yazıp 5777’ye gönderebilirsiniz.” (Kocatepe)

Kimse Yok Mu Derneği Afyonkarahisar Şubesi, Afyonkarahisar’da 450 aileye gıda ve giyim Bolvadin’de 100 aileye gıda giyim, Sandıklı’da 100 aileye gıda ve giyim yardımı ve Isparta ve ilçelerinde de 250 aileye gıda ve giyim yardımı yapacak.

Bakmadan Geçme