• Haberler
  • Genel
  • Yaralıya bilinçsiz müdahale edilmedi – Kocatepe Gazetesi

Yaralıya bilinçsiz müdahale edilmedi – Kocatepe Gazetesi

Kent merkezinde meydana gelen trafik kazasında karşıdan karşıya geçmeye çalışan bir kişiye otomobil çarptı. Hafif yaralanan kazazede ambulansla hastaneye kaldırıldı Ambaryolu olarak da bilinen Kadınana Caddesi'nde saat 15:00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında Eski Otogar istikametinden Yeşilyol Caddesi yönüne giden 03 VU 420 plakalı Ş.Ç. yönetimindeki otomobil, karşıdan karşıya geçmeye çalışan A.K.'ye çarptı. Çarpmanın etkisiyle [&hellip]

Yaralıya bilinçsiz müdahale edilmedi

Kent merkezinde meydana gelen trafik kazasında karşıdan karşıya geçmeye çalışan bir kişiye otomobil çarptı. Hafif yaralanan kazazede ambulansla hastaneye kaldırıldı

Ambaryolu olarak da bilinen Kadınana Caddesi’nde saat 15:00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında; Eski Otogar istikametinden Yeşilyol Caddesi yönüne giden 03 VU 420 plakalı Ş.Ç. yönetimindeki otomobil, karşıdan karşıya geçmeye çalışan A.K.’ye çarptı.
Çarpmanın etkisiyle yere düşen A.K.’nin başında bekleyerek ciddi bir durumu olup olmadığını kontrol eden Ş.Ç., ambulans gelene kadar yaralının yanında bekledi. Olay yerinde toplanan bazı Afyonkarahisarlıların yaralıyı arabayla hastaneye götürmeyi teklif etmesine Ş.Ç. ve bazı vatandaşlar karşı çıktı. İç kanama ve boyun kırığı gibi risklere karşı ambulansın beklenmesine karar veren vatandaşlar, kazazedeye dokunmadan ambulansı beklemeye başladı.
112 Acil Servis ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan A.K.’nın Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nde tedavisi sürüyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme