Yaralı köpeğin imdadına Belediye yetişti

Yarası nedeniyle yürümekte zorluk çeken ve zaman zaman trafiğin aksamasına yol açan köpeğin imdadına Afyonkarahisar Belediyesi’ne bağlı bir ekip yetişti. Anıtpark’tan Bankalar Caddesi’ne giden yönde, tam trafik ışıklarının hizasında oturan köpek, dikkat çekti. Uzun süre yerinden kıpılmayan köpek, vatandaşların şaşkın bakışları ve 'Köpek de kırmızı ışıkta duruyor' sözleri arasında etrafını kolladı. Sürücülerin çaldığı kornalara aldırış [&hellip]

Yaralı köpeğin imdadına Belediye yetişti

Yarası nedeniyle yürümekte zorluk çeken ve zaman zaman trafiğin aksamasına yol açan köpeğin imdadına Afyonkarahisar Belediyesi’ne bağlı bir ekip yetişti.

Anıtpark’tan Bankalar Caddesi’ne giden yönde, tam trafik ışıklarının hizasında oturan köpek, dikkat çekti. Uzun süre yerinden kıpılmayan köpek, vatandaşların şaşkın bakışları ve “Köpek de kırmızı ışıkta duruyor” sözleri arasında etrafını kolladı. Sürücülerin çaldığı kornalara aldırış etmeyen köpek, bir araçtaki yolcuların aracın kapısını açıp köpeğe dokunmalarıyla birlikte yerinden kalktı. Sekerek koşmaya çalışan köpek, kavşaktaki çiçeklerin arasına uzandı. Bu sırada bazı vatandaşların Afyonkarahisar Zabıtası’na telefon ederek, durumu Zabıta’ya aktardığı görüldü. Kısa bir süre sonra köpeğin bulunduğu noktaya intikal eden Afyonkarahisar Belediyesi’ne bağlı bir ekip, yaralı köpeği Afyon Kocatepe Üniversitesi Veteriner Fakültesi’ne götürdü. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme