• Haberler
  • Genel
  • Yanlış mı yönlendirildi? – Kocatepe Gazetesi

Yanlış mı yönlendirildi? – Kocatepe Gazetesi

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın yakın çevresi tarafından yanlış yönlendirildiğini belirtti. Yılmaz, 'İktidar olmak hizmet etmektir. Muhalefete mektup yazmak değildir' dedi Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Afyonkarahisar’daki yolların bozukluğuna dikkat çekerek etkili kışın tüm yurtta yaşandığını, ama yolların Afyon’da bozulduğunu bildirdi. Yılmaz, 'Kendimiz Ankara’da olsak da [&hellip]

Yanlış mı yönlendirildi?

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın yakın çevresi tarafından yanlış yönlendirildiğini belirtti. Yılmaz, “İktidar olmak hizmet etmektir. Muhalefete mektup yazmak değildir” dedi

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Afyonkarahisar’daki yolların bozukluğuna dikkat çekerek etkili kışın tüm yurtta yaşandığını, ama yolların Afyon’da bozulduğunu bildirdi. Yılmaz, “Kendimiz Ankara’da olsak da yüreğimiz Afyonkarahisar’da. Eksik bırakılanları tamamlamak için çalışacağız, güzel yapılanları da takdir etmek boynumuzun boru. Afyon, hakkettiği hizmetleri alamamanın sıkıntısını yaşıyor. Yaşanabilir iller arasında 58’inci sıradaysak, bunun sorumluluğu Afyon’u yönetenlerdedir. Kış derin geçiyor. Derin geçen kışın olumsuz yönleri olacaktır. Ancak Türkiye’nin tamamında kış derin geçiyor. Ankara’da, Konya’da kış derin geçmiyor mu” diye sordu.
Çarpıcı bir iddia
Yılmaz, Facebook’ta kurulan “Yol Mağdurları” grubunun geniş bir kitle-ye yayıldığını hatırlatarak “Yol problemleri yerel ve ulusal medyada yerini aldı. Yol mağdurları adlı bir grup kuruldu. Biz ‘Kışın bu çukurlara mahkum olacağız’ deyince bize kehanet yapıyorsunuz denilmişti. Yol problemlerini gündeme geldiğinde asfaltlama çalışmasının artı 17 derecede yapılacağı duyurulmuştu. Sayın Belediye Başkanımız ve ekipleri herhalde bir deneyelim dediler, şu ana kadar yapmamışlardı. Yama çalışmasını başlattılar. Şu anda takip ettiğim kadarıyla Müze taraflarında yamalama mevcut. Etrafındaki kişiler sayın Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı yanılttığı için Afyon bu çileyi çekti. Bu yamalama iki ay öncesinden de olabilirdi. Afyon her şeyin en iyisine layık. Kaynaklarımızı israf etmeden, daha iyi ve daha güzeli yakalamak lazım. Kimseye yalan söylemiyoruz, iftira atmıyoruz. Türkçe söyledik, anlamadılar, onların anlayacağı dilden bir açıklama yapacağız” diye konuştu.
“İktidar olmak, hizmet etmektir”
Afyon yollarında bilye oynanacak büyüklükteki çukurların yanı sıra büyük çukurların da bulunduğunu hatırlatan Yılmaz, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın kendisine yazdığı mektuba da atıf yaparak “Bilye oynayacak pek çok çukurun yanında büyük çukurların da olduğunu göreceksiniz. İktidar olmak hizmet etmektir. Yoksa muhalefete cevap vermek, mektup yazmak şeklinde olmamalıdır” ifadelerini kullandı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme