Yangın vanası patladı – Kocatepe Gazetesi

Ali Galip Caddesi’ndeki yangın vanası, sabah saatlerinde patladı. Yaklaşık 1 saat boyunca boşa akan su, cadde yoluna ve kaldırıma zarar verdi Dervişpaşa Mahallesi’nde bulunan Ali Galip Paşa Caddesi sakinleri, sabah saatlerinde patlayan yangın vanası nedeniyle zor anlar yaşadılar. İlk patladığı anda insan boyunu geçen bir şekilde fışkıran su, daha sonra yavaş yavaş azaldı.Baskın tehlikesi yaşandıYaklaşık [&hellip]

Yangın vanası patladı

Ali Galip Caddesi’ndeki yangın vanası, sabah saatlerinde patladı. Yaklaşık 1 saat boyunca boşa akan su, cadde yoluna ve kaldırıma zarar verdi

Dervişpaşa Mahallesi’nde bulunan Ali Galip Paşa Caddesi sakinleri, sabah saatlerinde patlayan yangın vanası nedeniyle zor anlar yaşadılar. İlk patladığı anda insan boyunu geçen bir şekilde fışkıran su, daha sonra yavaş yavaş azaldı.
Baskın tehlikesi yaşandı
Yaklaşık 1 saat boyunca akan su, vananın karşı tarafına bakan istikamette birikti. Suyun biriktiği bölgedeki evlerin alt katları, su baskını tehlikesiyle karşı karşıya kaldı.
Ali Galip Caddesi’nde yaşayan vatandaşlar, bu patlamanın ilk olmadığını, yangın vanasında 3-4 kez daha patlama yaşandığını bildirdi.
Vanadan su doldurdular
Vatandaşlar, konuyu yetkililere iletmelerine karşın herhangi bir önlemin alınmadığını savundular. Bazı vatandaşlar ise “Su boşa akmasın” diyerek kova ve damacanalara yangın vanasından su doldurdular. Yangın vanasındaki patlama ya da patlamaların, Ali Galip Caddesi yoluna ve kaldırımlarına zarar verdiği gözlemlendi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme