• Haberler
  • Spor
  • Yalçın'dan Çelik'e hediye – Kocatepe Gazetesi

Yalçın'dan Çelik'e hediye – Kocatepe Gazetesi

Özel Spor Kulübü Sporcusu ve Erkmen Ortaokulu 5. Sınıf öğrencisi Şevval Çelik, Erkmen Ortaokulu Müdürü İlker ÇEKİÇ, Rehberlik Öğretmeni Gülsüm Soylu ve Öğrenci Velisi Esma Çelik İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın'ı makamında ziyaret etti.  Erkmen Ortaokulu 5. sınıf öğrencisi olan Şevval Çelik 45 il 145 sporcu 71 Spor Kulübü'nün katıldığı müsabakalarda üç yıl boyunca [&hellip]

Özel Spor Kulübü Sporcusu ve Erkmen Ortaokulu 5. Sınıf öğrencisi Şevval Çelik, Erkmen Ortaokulu Müdürü İlker ÇEKİÇ, Rehberlik Öğretmeni Gülsüm Soylu ve Öğrenci Velisi Esma Çelik İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’ı makamında ziyaret etti.  
Erkmen Ortaokulu 5. sınıf öğrencisi olan Şevval Çelik; 45 il 145 sporcu 71 Spor Kulübü’nün katıldığı müsabakalarda üç yıl boyunca bir Türkiye üçüncülüğü iki Türkiye birinciliği olmak üzere toplamda üç madalya Afyonkarahisar’ı temsil etti. Çelik’in ziyaretinden memnun olduğunu belirten İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, öğrencinin spordaki başarısının gurur verici olduğunu, özel öğrencilerin akademik başarılarının yanında sportif faaliyetlerde de başarı göstermelerinin geleceğimiz adına önemli adımlar olduğunu belirtti. İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Şevval Çelik’i elde ettiği başarılardan dolayı tebrik ederek ödüllendirdi ve bu tür faaliyetlerde öğrenciyi destekledikleri için ailesine ve okul yönetimine de teşekkür etti.

Bakmadan Geçme