• Haberler
  • Genel
  • Yalçın’a futbolculardan ortak çağrı: Takıma geri dön

Yalçın’a futbolculardan ortak çağrı: Takıma geri dön

Şuhut temsilcisi Mahmutköyüspor oyuncuları takımdan ayrılan Fatih Yalçın’a ortak çağrıda bulundu. Futbolcuları yaptıkları açıklamada Fatih Yalçın’a geri dön çağrısı yaptı Süper Amatör Lig’de Şuhut’u temsil edecek takımlar arasında olan Mahmutköyüspor oyuncuları takımdan ayrıldığını aktaran Fatih Yalçın’a takıma dönmesi için çağrı da bulundu. DUYGUSAL BİR VEDA ETMİŞTİMahmutyöküspor Kaptanı Fatih Yalçın, geçen sezon sonunda sosyal medya üzerinden [&hellip]

Yalçın'a futbolculardan ortak çağrı: Takıma geri dön

Şuhut temsilcisi Mahmutköyüspor oyuncuları takımdan ayrılan Fatih Yalçın’a ortak çağrıda bulundu. Futbolcuları yaptıkları açıklamada Fatih Yalçın’a geri dön çağrısı yaptı

Süper Amatör Lig’de Şuhut’u temsil edecek takımlar arasında olan Mahmutköyüspor oyuncuları takımdan ayrıldığını aktaran Fatih Yalçın’a takıma dönmesi için çağrı da bulundu.
DUYGUSAL BİR VEDA ETMİŞTİ
Mahmutyöküspor Kaptanı Fatih Yalçın, geçen sezon sonunda sosyal medya üzerinden duygusal bir şekilde takıma veda ettiğini açıklamıştı.
TAKIM ARKADAŞLARINDAN YALÇIN’A GERİ DÖN ÇAĞRISI
Mahmutköyüspor futbolcuları yaptıkları ortak açıklamada Fatih Yalçın’ın takıma geri dönmesi için ortak bir basın açıklaması yaptı. Futbolcular yaptıkları açıklamada, “Uzun zamandır takımımızda görev yapan takım kaptanımız Fatih Yalçın’ın aramızdan ayrıldığını belirtmesi bizleri derinden üzdü. Kendisi bizlere yeri geldi ağabey, yeri geldi kardeş, yeri geldi takım arkadaşı oldu ve bize göre kısıtlı imkanlara rağmen sayısız başarılara imza attık. Bizleri gerek saha içinde gerekse saha içinde nasıl davranacağımızı söyleyerek her seferinde bizlerin yanında olan kaptanımızı aramızda tekrar görmeyi çok istiyoruz. Kendisi ile görüştüğümüzde geri dönmeme kararı alsa da biz takıma geri dönmesi için bütün her şeyimizi seferber ettik. Kendisini takımımızda tekrar görmeyi arzuluyoruz. Bizleri kırmayacağını ümit ediyoruz. Senelerdir bu forma için ter akıttık sayısız başarılara imza attık. Bu sene biraz daha zorlu bir ligde mücadele edeceğiz ve her zamankinden daha da fazla şekilde güçlü olmalıyız ve kenetlenmeliyiz. Tabiri caizse etle tırnak gibi olmalıyız. Kendisinin bu takıma verdiği emeklerin hatırına bizleri yalnız bırakmayacağına inanıyoruz. Aramıza döndüğünde kendimizi daha güçlü bir takım, daha güçlü bir aile olacağımızı düşünüyoruz. Umarız ki bizim bu birlik beraberlik içinde tekrar aynı takımda aynı ailede olma teklifimizi geri çevirmez.” ifadesini kullandılar. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme