Yalçın, okul ziyaretlerini sürdürüyor

İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın Bayraktepe İlkokulu’nda öğretmen ve öğrencilerle buluştu   İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın öğretmenlerle buluşmasında okulda yürütülen eğitim öğretim faaliyetleri üzerine sohbet etti. Öğretmenlerin dilek ve temennilerini dinleyen Yalçın, yeni eğitim öğretim yılında tüm öğretmenlere çalışmalarında başarılar diledi. ÖĞRENCİLERE KİTAP HEDİYE ETTİ Sınıflarında ders öncesi hazırlık yapan öğrencilerle işleyecekleri [&hellip]

İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın Bayraktepe İlkokulu’nda öğretmen ve öğrencilerle buluştu

İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın öğretmenlerle buluşmasında okulda yürütülen eğitim öğretim faaliyetleri üzerine sohbet etti. Öğretmenlerin dilek ve temennilerini dinleyen Yalçın, yeni eğitim öğretim yılında tüm öğretmenlere çalışmalarında başarılar diledi.
ÖĞRENCİLERE KİTAP HEDİYE ETTİ
Sınıflarında ders öncesi hazırlık yapan öğrencilerle işleyecekleri ders ve yapacakları faaliyetler üzerine sohbet eden Yalçın, öğrencilere kitap hediye etti.
Daha sonra Bayraktepe İlkokulu’nda hayırsever Pelin Özer ve Mustafa Özer’in katkılarıyla hazırlanan Ahşap-Metal Atölyesinde incelemelerde bulunan Yalçın, Okul Müdürü Murat Turan’dan süreçle ilgili bilgiler alarak bazı atölye araçlarını kullandı.

Bakmadan Geçme