Yalçın, öğretmen ve öğrencileri dinledi

İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, okullarda öğretmen ve öğrencileri ziyaret etti İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın Atatürk, Güzel Sanatlar, TOKİ Sosyal Bilimler ve Kamil Miras Liselerini ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle sohbet etti. Yalçın ziyaretlerinde Atatürk Lisesi Müdürü Selami Saltık, Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Yalçın Blkan, Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Kemal Çekiç ve [&hellip]

İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, okullarda öğretmen ve öğrencileri ziyaret etti

Haber

İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın Atatürk, Güzel Sanatlar, TOKİ Sosyal Bilimler ve Kamil Miras Liselerini ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle sohbet etti. Yalçın ziyaretlerinde Atatürk Lisesi Müdürü Selami Saltık, Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Yalçın Blkan, Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Kemal Çekiç ve Kamil Miras Lisesi Müdürü Yaşar Kale’den okullardaki eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı.
“BOL BOL KİTAP OKUYUN”
Okullarda öğrencilerle buluşarak sohbet eden Yalçın, “Belirlediğiniz hedefler doğrultusunda çok çalışıp başarıya ulaşabilmelisiniz. Vizyonlu, kararlı, araştıran, araştırmasının sonucunda bir şeyler üreten kişiler olmanız hepimizin arzusu. Çalışmalarınız ve sosyal faaliyetlerinizin yanında bol bol kitap okumanız başarınızı arttıracaktır. Ülkemizin ve geleceğimizin teminatı sizlersiniz.” dedi.
ÖĞRETMENLERİ DİNLEDİ
Öğretmenlerin dilek ve isteklerini dinleyen Yalçın, “İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak ilimizin her yerleşim alanından gelen öğrencilerimizi okullarımızın çatısı altında toplayarak başarılı bir eğitim öğretim ortamı hazırlamak için her türlü imkanı seferber ediyoruz. Değerli okul müdürü ve öğretmen arkadaşlarım eğitim çok ciddi bir iştir, bir ülkenin geleceği olan ve bize emanet edilen öğrencilerimizi en iyi şartlarda ve geleceği inşa edecek güçte yetiştirecek sizlersiniz.” diye konuştu.

Bakmadan Geçme