Yalçın, öğrencilerle buluştu

İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın okullarda yapılan 'Uyum Haftası' faaliyetlerine katıldı İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Gedik Ahmet Paşa ve Oruçoğlu İlkokullarını ziyaret ederek 5-6 Eylül tarihlerinde uyum eğitimi için okullarında hazır bulunan öğretmen ve öğrencilerle buluştu. Okul öncesi, ilkokul birinci sınıf, ortaokul ve imam hatip ortaokullarının 5’inci sınıf öğrencileri, ortaöğretim kurumlarında eğitim [&hellip]

İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın okullarda yapılan “Uyum Haftası” faaliyetlerine katıldı

İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Gedik Ahmet Paşa ve Oruçoğlu İlkokullarını ziyaret ederek 5-6 Eylül tarihlerinde uyum eğitimi için okullarında hazır bulunan öğretmen ve öğrencilerle buluştu.
Okul öncesi, ilkokul birinci sınıf, ortaokul ve imam hatip ortaokullarının 5’inci sınıf öğrencileri, ortaöğretim kurumlarında eğitim ve öğretime başlayacak 9’uncu sınıf öğrencileri ile pansiyonda kalacak öğrencilerin, eğitim görecekleri okul hakkında bilgilendirilmesi, akademik ve mesleki gelişimlerinin desteklenmesi, öğrencilerin yeni girdikleri eğitim ortamına kısa sürede uyum sağlamalarına katkıda bulunulması amacıyla 5 Eylül 2019 tarihinde okullarda uyum eğitimleri başladı.
Uyum Eğitimlerini yerinde incelemek üzere ilk olarak Gedik Ahmet Paşa İlkokulunu ardından Oruçoğlu İlkokulunu ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, okul idaresinden uyum haftası faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Yalçın, anasınıfı öğrencilerinin etkinliklerini izleyerek onlarla sohbet etti.
Öğretmenlerle eğitim öğretim üzerine sohbet ederek yeni yılın tüm öğretmenlere hayırlı olmasını dileyen Yalçın, öğrencilerin okuması için okullara hikaye kitapları hediye etti.

Bakmadan Geçme