• Haberler
  • Spor
  • Yalçın Mangalacılara ödül verdi – Kocatepe Gazetesi

Yalçın Mangalacılara ödül verdi – Kocatepe Gazetesi

Mangala öğrencilerin zihinsel kapasiteleri ve becerilerinin geliştirilmesinde zekâ/akıl oyunları etkili bir araç olduğu biliniyor. Mangala Turnuvası ile öğrencilerin eğlenceli vakit geçirirken analitik düşünme teknikleri ile tanışmaları ve bu becerilerini geliştirmelerini sağlamak da amaçlanıyor.Afyonkarahisar Merkezdeki ilkokulların katıldığı Mangala turnuvasında, Hisarbank 100. Yıl İlkokulu öğrencisi Emine Melis Mintaş birinci, Kadaifçioğlu ilkokulu öğrencisi Muhammed Mustafa Kanık ikinci, Kazım [&hellip]

Mangala öğrencilerin zihinsel kapasiteleri ve becerilerinin geliştirilmesinde zekâ/akıl oyunları etkili bir araç olduğu biliniyor. Mangala Turnuvası ile öğrencilerin eğlenceli vakit geçirirken analitik düşünme teknikleri ile tanışmaları ve bu becerilerini geliştirmelerini sağlamak da amaçlanıyor.
Afyonkarahisar Merkezdeki ilkokulların katıldığı Mangala turnuvasında, Hisarbank 100. Yıl İlkokulu öğrencisi Emine Melis Mintaş birinci, Kadaifçioğlu ilkokulu öğrencisi Muhammed Mustafa Kanık ikinci, Kazım Özer İlkokulu Öğrencisi Can Özdemir üçüncü oldu.
Ödül töreninde konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, bu tür faaliyetleri önemsediklerini ve her yıl öğrencileri geliştirecek bu tür turnuva ve faaliyetlerin düzenlenmesi gerektiğini ifade etti.
Dereceye giren öğrencilere madalya, kupa ve sertifikalarının verildi.

Bakmadan Geçme