• Haberler
  • Eğitim
  • Yalçın, ilçelerdeki eğitim çalışmalarını yerinde inceledi

Yalçın, ilçelerdeki eğitim çalışmalarını yerinde inceledi

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Başmakçı, Dazkırı ve Evciler ilçelerini ziyaret etti   İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçırn, Başmakçı, Dazkırı ve Evciler ilçelerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. İlçelerde yapılan toplantılarda Yalçın, İlçe Milli Eğitim Müdürlerinden ve okul müdürlerinden okullardaki projeler ve çalışmalar hakkında bilgi aldı, fikir alışverişinde bulunuldu. Yalçın, okul müdürleriye yapılan [&hellip]

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Başmakçı, Dazkırı ve Evciler ilçelerini ziyaret etti

İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçırn, Başmakçı, Dazkırı ve Evciler ilçelerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. İlçelerde yapılan toplantılarda Yalçın, İlçe Milli Eğitim Müdürlerinden ve okul müdürlerinden okullardaki projeler ve çalışmalar hakkında bilgi aldı, fikir alışverişinde bulunuldu.
Yalçın, okul müdürleriye yapılan toplantıların akabinde, Başmakçı İlçesi’nde Başmakçı Çok Programlı Lisesi ve Başmakçı Cumhuriyet İlkokulu’nu ziyaret ederek yeni eğitim öğretim yılı hazırlıklarını yerinde inceleyip, yaz kurslarına devam eden öğrencilerle sohbet etti.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme