• Haberler
  • Genel
  • Yalçın ilçe müdürleriyle toplandı – Kocatepe Gazetesi

Yalçın ilçe müdürleriyle toplandı – Kocatepe Gazetesi

İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın başkanlığında Emir Murat Özdilek Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi salonunda İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile bir toplantı yapıldı. Toplantıya tüm ilçelerin Milli Eğitim Müdürleri ile il Müdürlüğü’nün yöneticileri katıldılar. İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın başkanlığında yapılan ilk İlçe Milli Eğitim Müdürleri toplantısında tanışmanın ardından 6 Şubat Pazartesi günü [&hellip]

Yalçın ilçe müdürleriyle toplandı

İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın başkanlığında Emir Murat Özdilek Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi salonunda İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile bir toplantı yapıldı.

Toplantıya tüm ilçelerin Milli Eğitim Müdürleri ile il Müdürlüğü’nün yöneticileri katıldılar.
İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın başkanlığında yapılan ilk İlçe Milli Eğitim Müdürleri toplantısında tanışmanın ardından 6 Şubat Pazartesi günü başlayacak olan 2011-2012 öğretim yılının II. kanaat döneminde yapılacak çalışmalar ele alındı. Toplantıda İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, çalışma prensipleri üzerinde durarak 18-19 Ocak 2012 ta-rihlerinde Milli Eğitim Bakanlığı’nda yapılan toplantıda eğitim yöneticilerine iletilmesini istedikleri mesajları katılımcılarla paylaştı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme