• Haberler
  • Genel
  • Yalçın Görgöz'ün nikahı buluşturdu – Kocatepe Gazetesi

Yalçın Görgöz'ün nikahı buluşturdu – Kocatepe Gazetesi

Cumhuriyet Halk Partisi Eski İl Başkanı Yalçın Görgöz, hayatını Gökçen Günek’le birleştirdi. Anemon Otel’de düzenlenen nikah töreni ve kokteyl ile evlenen Görgöz, neden dügün yapmadıklarını, kısa bir konuşmayla anlattı Cumhuriyet Halk Partisi Eski İl Başkanı Yalçın Görgöz, CHP’li Gökçen Günek ile evlendi. Anemon Otel’de düzenlenen nikah töreni ve kokteyle CHP’li Gökhan Günaydın, Umut Oran, Hüseyin [&hellip]

Yalçın Görgöz’ün nikahı buluşturdu

Cumhuriyet Halk Partisi Eski İl Başkanı Yalçın Görgöz, hayatını Gökçen Günek’le birleştirdi. Anemon Otel’de düzenlenen nikah töreni ve kokteyl ile evlenen Görgöz, neden dügün yapmadıklarını, kısa bir konuşmayla anlattı

Cumhuriyet Halk Partisi Eski İl Başkanı Yalçın Görgöz, CHP’li Gökçen Günek ile evlendi. Anemon Otel’de düzenlenen nikah töreni ve kokteyle CHP’li Gökhan Günaydın, Umut Oran, Hüseyin Aygün, Halil Ünlütepe ile çok sayıda davetli katıldı. Nikah töreninin ardından CHP’li Umut Oran, nikah kalemini Yalçın Görgöz’e, Evlilik Cüzdanı’nı Gökçen Günek Görgöz’e teslim etti.
ÜLKEMİZ BÖLÜNMEYECEK
Nikah töreninde konuşan Görgöz, katılımcılara teşekkür etti ve şöyle dedi:
“Biz de isterdik, burada düğün yapmayı. Ancak ülkemizde son zamanlarda gelişen olaylar, sade bir törenle evlenmemizi gerektirdi. Ama şunu belirtmek isterim. Davetimize Türkiye’nin dört bir yanından arkadaşlarımız, yoldaşlarımız geldi. Ülkemizin bütünlüğünü koruyacağımıza, kardeşliğimizi devam ettireceğimize inancımız tam. Basın mensuplarına da teşekkür ediyorum. Hiçbiriniz ‘Alo Fatih’ olmadınız. Onurlu ve dik duruyorsunuz.”
GÜNDOĞDU MARŞI ÇALINDI
Yalçın Görgöz-Gökçen Günek Görgöz’ün nikah töreninde çiftin kutlamaları kabul etmesi sırasında devrimci marşı olarak bilinen Gündoğdu Marşı çaldı. Yalçın Görgöz ve Gökçen Günek Görgöz, ilk danslarını Grup Gündoğarken’ın “Sen Benim Şarkılarımsın” şarkısıyla yaptılar.
>> Murat ARISOY’un haberi

Bakmadan Geçme