Yalçın Dümer’in Babası Kim?

Ünlü oyuncu, Yalçın Dümer'in kim olduğu ve hayatı birçok hayranı tarafından merak ediliyor. Yalçın Dümer hakkında merak edilen konulardan bir tanesi de Yalçın Dümer’in babasının kim olduğu. Yalçın Dümer’in babası kimdir? Sizler için araştırdı.

Ünlü oyuncu Yalçın Dümer hayatı birçok kişi tarafından merak edilerek araştırılıyor. Peki, Yalçın Dümer kimdir? Sizler için araştırdık.

YALÇIN DÜMER KİMDİR?

Ünlü oyuncu, Yalçın Dümer 1965 (68) yaşında yılında İstanbul’da doğmuştur. Kabataş Erkek Lisesi’nden mezun olan Dümer, Konservatuar öğrencisiyken Şehir Tiyatroları’na girmiştir. Amerika’da sinema okuyabilmek amacıyla benzin istasyonlarında çalışan Dümer, birçok projede yer almıştır.

Ebru Cündübeyoğlu ile Çalar Saat ve Sabah Şekerleri programlarını sunan Dümer, Televole programının sunuculuğunu yapmıştır.

YALÇIN DÜMER’İN BABASI KİM?

Ünlü oyuncu Yalçın Dümer’in babası tiyatro ve sinema sanatçısı Ekrem Dümer’dir.

Ekrem Dümer, 15 Ekim 1928 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. 1937’de Halkevleri’nde amatör oyuncu olarak tiyatroya başlayan Dümer, 1947 yılında Sadi Tek Tiyatrosu’nda profesyonel oyuncu oldu. Tevhit Bilge ve Aziz Basmacı tiyatrolarında çalışan sanatçı, uzun yıllar Şehir Tiyatroları’na emek verdi. 1954’ten itibaren sinema ve dizi filmlerde rol aldı.

Ünlü sanatçı, Ekrem Dümer, 9 Mart 2000 tarihinde İstanbul’da hayata veda etti.

Bakmadan Geçme