Yalçın: 72 alanda 3 bin 700 çeşit kurs verildi

Hayat Boyu Öğrenme faaliyetlerinin değerlendirildiği toplantıda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, 'Bu eğitim öğretim yılında 72 alanda 3 bin 700'e yaklaşan kurs çeşidi ile eğitim ve öğretim yapıldı' dedi   Hayat Boyu Öğrenme faaliyetleri kapsamında yürütülen çalışmalar Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın'ın başkanlığında yapılan toplantıda değerlendirildi. Afyonkarahisar Emir Murat Özdilek Mesleki [&hellip]

Hayat Boyu Öğrenme faaliyetlerinin değerlendirildiği toplantıda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, “Bu eğitim öğretim yılında 72 alanda 3 bin 700’e yaklaşan kurs çeşidi ile eğitim ve öğretim yapıldı” dedi

Hayat Boyu Öğrenme faaliyetleri kapsamında yürütülen çalışmalar Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’ın başkanlığında yapılan toplantıda değerlendirildi.
Afyonkarahisar Emir Murat Özdilek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğünde gerçekleştirilen toplantıya; Hayat Boyu Öğrenme Şubesinden Sorumlu İl Milli Eğitim Şube Müdürü Sezai Keklicek, bazı kurum, kuruluş ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Toplantı kapsamında 2020-2021 eğitim öğretim yılında Halk Eğitimi Merkezi Müdürlükleri ve Hayat Boyu Öğrenme faaliyet planı çerçevesinde tüm kurum, kuruluş ve sivil toplum kuruluşlarınca açılan kurslar ve yapılan faaliyetler değerlendirildi. Ayrıca toplantıda Halk Eğitimi Merkezi Müdürlükleri ile diğer resmi kurum, kuruluş ve sivil toplum kuruluşları işbirliğinde açılan ve açılacak kurslarda karşılaşılan sorunlar ele alındı.
İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, hayat boyu öğrenmenin, bireylerin içinde yaşadıkları bilgi toplumuna uyum sağlamalarına yardımcı olduğunu belirterek, “Hayat boyu öğrenci sayesinde bireyler hayatlarını daha iyi kontrol edebilmektedir. Bireylerin sosyal ve ekonomik yaşamın tüm basamaklarında aktif katılımlarına imkân tanımak son derece önem taşımaktadır. Bu eğitim öğretim yılında 72 alanda 3 bin 700’e yaklaşan kurs çeşidi ile eğitim ve öğretim yapılmıştır.” dedi. Toplantı, kurum ve kuruluş temsilcilerinin görüş ve önerilerinin değerlendirilmesi ile tamamlandı.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme