'Yalancı Aranıyor' da kahkaha tufanı

AKSAM Tiyatro Topluluğu'nun sahneye koyduğu 'Yalancı Aranıyor' adlı tiyatro izleyenlerden tam not aldı Bu sezonun ikinci oyununda, ülkesinin Aziz Nesin’i olarak kabul edilen Yunan Yazar Dimitri Psathas’ın Yalancı Aranıyor adlı oyununu sahneleyen AKSAM Tiyatro Topluluğu, büyük beğeni topladı. Seyhun Ser-tan’ın yönetmenliğinde sahnelenen oyun, salonu dolduran seyirciden büyük beğeni ve alkış aldı. Başarılı performansları ile göz [&hellip]

“Yalancı Aranıyor” da kahkaha tufanı

AKSAM Tiyatro Topluluğu’nun sahneye koyduğu
‘Yalancı Aranıyor’ adlı tiyatro izleyenlerden tam not aldı

Bu sezonun ikinci oyununda, ülkesinin Aziz Nesin’i olarak kabul edilen Yunan Yazar Dimitri Psathas’ın Yalancı Aranıyor adlı oyununu sahneleyen AKSAM Tiyatro Topluluğu, büyük beğeni topladı. Seyhun Ser-tan’ın yönetmenliğinde sahnelenen oyun, salonu dolduran seyirciden büyük beğeni ve alkış aldı. Başarılı performansları ile göz dolduran oyunculara oyunun sonunda AKSAM Yönetim Kurulu Üyelerinden İsmail Hakkı Tuncer tarafından teşekkür belgesi verildi.
Oyun, 04 Myıs 2015–18 Mayıs 2015 ve 25 Mayıs 2015 tarihlerinde Hattat Karahisar Kültür Merkezi Sahnesi’nde tekrar sahneye konulacak. Tiyatro severler oyunun davetiyelerini AKSAM Merkez ofisinden ücretsiz olarak temin edebilecekler. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme