Yakşi Afyon’u beğendi – Kocatepe Gazetesi

Güreş Federasyonu Genel Sekreteri Rodica Maria Yakşi, hafta sonu Afyonkarahisar’da yapılan İkinci Lig terfi maçları için geldiği Afyon’da 2 gün kaldı. Yakşi, Afyon’u çok sevdiğini söyledi. Yıldızlar İkinci Lig Terfi maçları haftasonu afyonkarahisar’da yapıldı. 23 ilden gelen ekipler, bir üst lige çıkmak için mücadele everdi. Afyonkarahisarlı güreşseverlerde iki gün süren maçlarda deyim yerindeyse doydu. Afyonkarahisar [&hellip]

Yakşi Afyon'u beğendi

Güreş Federasyonu Genel Sekreteri Rodica Maria Yakşi, hafta sonu Afyonkarahisar’da yapılan İkinci Lig terfi maçları için geldiği Afyon’da 2 gün kaldı. Yakşi, Afyon’u çok sevdiğini söyledi.

Yıldızlar İkinci Lig Terfi maçları haftasonu afyonkarahisar’da yapıldı. 23 ilden gelen ekipler, bir üst lige çıkmak için mücadele everdi. Afyonkarahisarlı güreşseverlerde iki gün süren maçlarda deyim yerindeyse doydu. Afyonkarahisar gençlik Spor İl Müdürü Zeki Kuş’un da organizasyon kapsamında Afyonkarahisar’a gelen misafirleri vardı. İki gün boyunca Afyon’da kalan Güreş Federasyonu Genel Sekreteri Rodica Maria Yakşi, Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürü Şevket Demirkaya ve Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin bu misafirlerden bazılarıydı. Bulgaristanlı olan Rodica Maria Yakşi, aynı zamanda Güreş Federasyonu Genel Koordinatörü Önder Yakşi’nin de eşi. Afyonkarahisar’da iki gün boyunca maçları takip eden Bayan Yakşi, Afyonkarahisar’ı çok sevdiğini söyledi. Daha önce de afyonkarahisar’dan geçtiğini ifade eden Yakşi, Özdilek, İkbal gibi tesisleri biliyorum. Antalya’ya İzmir’e geçerken oralarda konaklamıştım. Afyon’un bu kadar güzel bir yer olduğunu bilmiyordum. Organizasyon da çok güzel.Spor Salonu ise çok temiz çok ferah bir yer. Daha önce öyle yerler gördüm ki salonun dışı çok güzel ancak içerisi hiç temiz değil. Afyon Atatürk Spor Salonu ise çok temiz her yer çok güzel. Lüks olmasa bile emek harcandığı belli. Bahçe çok güzel. Afyonkarahisar çok güzel bir il” dedi.

Bakmadan Geçme