• Haberler
  • Gündem
  • Yakında Avrupa'dan hayvan getirilecek – Kocatepe Gazetesi

Yakında Avrupa'dan hayvan getirilecek – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanlığı'nın mali genel kurul toplantısı dün öğleden sonra OSB idare binası toplantı salonunda gerçekleştirildi.ÜYELER RAPORLARI OYLADIToplantıda ilk olarak Yönetim Kurulu faaliyet raporunun okundu. Rapor birlik üyelerince oybirliği ile kabul edildi. Daha sonra, Denetim Kurulu Raporu ve Yeminli Mali Müşavir Denetim Raporu okunup oylamaya sunuldu. Her iki raporda oybirliği ile kabul [&hellip]

Afyonkarahisar Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanlığı’nın mali genel kurul toplantısı dün öğleden sonra OSB idare binası toplantı salonunda gerçekleştirildi.
ÜYELER RAPORLARI OYLADI
Toplantıda ilk olarak Yönetim Kurulu faaliyet raporunun okundu. Rapor birlik üyelerince oybirliği ile kabul edildi. Daha sonra, Denetim Kurulu Raporu ve Yeminli Mali Müşavir Denetim Raporu okunup oylamaya sunuldu. Her iki raporda oybirliği ile kabul edildi. Birlik üyelerine, 2016 yılı bilanço ve gelir gider tablosunun okunmasının ardından bilanço oybirliği ile kabul edildi. Toplantı, 2017 yılı tahmini bütçesinin görüşülmesi, üye aidatlarının belirlenmesi ile devam etti.
AVRUPA’DAN
HAYVAN GETİRİLECEK
Afyonkarahisar Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Fikret Yavuz, Gazeteniz Kocatepe’ye yaptığı değerlendirmede, mali tasdiklerin yapıldığı genel kurul toplantısının birliğe hayırlı olmasını diledi. Yurt dışından hayvan getirme noktasında yönetim kurulu olarak yetki aldıklarını ifade eden Yavuz; “Geçen yıl Ekim ayı sonunda müracaatları topladık. 17 Ocak 2017 tarihinde Güney Amerika’dan getirdiğimiz 2 bin tane hayvanı üyelerimize dağıttık. Türkiye’de ilk defa en ucuz malı biz getirdik. Üyelerimize malı getirdiğimiz fiyat olan 4,1 dolardan dağıttık. Önümüzdeki günlerde de bu sefer Avrupa’dan hayvan getireceğiz. Yazımlara başladık. 1 Mart son günümüz. Şu anda yaklaşık 2 bin 500 civarında yazılım var. Nasip olursa 20 Mart 2017 tarihinde o hayvanların dağıtımını yapmayı düşünüyoruz” dedi.
>> Burcu AYDIN’ın Özel Haberi

Bakmadan Geçme