• Haberler
  • Genel
  • Yağmursuyu hattı inşaatı başladı – Kocatepe Gazetesi

Yağmursuyu hattı inşaatı başladı – Kocatepe Gazetesi

Eşrefpaşa Mahallesi Yağmursuyu hattı inşaatı başladı Afyonkarahisar Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Afyonkarahisar Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü'nce ihale edilen “Eşrefpaşa ve Selçuklu Mahalleleri Yağmursuyu Şebeke İnşaatı İşi” kapsamında Selçuklu Mahallesi’ndeki çalışmaların büyük ölçüde tamamlandığı belirtilirken, çalışmaların ikinci ayağı olan Eşrefpaşa Mahallesi Yağmursuyu şebeke inşaatına başlandığı bildirildi. Açıklamada, Yağmursuyu hattının tamamlanması ile yoğun yağışlarda Eşrefpaşa Mahallesi’nde meydana [&hellip]

Yağmursuyu hattı inşaatı başladı

Eşrefpaşa Mahallesi Yağmursuyu hattı inşaatı başladı

Afyonkarahisar Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Afyonkarahisar Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü’nce ihale edilen “Eşrefpaşa ve Selçuklu Mahalleleri Yağmursuyu Şebeke İnşaatı İşi” kapsamında Selçuklu Mahallesi’ndeki çalışmaların büyük ölçüde tamamlandığı belirtilirken, çalışmaların ikinci ayağı olan Eşrefpaşa Mahallesi Yağmursuyu şebeke inşaatına başlandığı bildirildi.
Açıklamada, Yağmursuyu hattının tamamlanması ile yoğun yağışlarda Eşrefpaşa Mahallesi’nde meydana gelen su baskınlarının önlenmiş olacağı ifade edildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme