• Haberler
  • Genel
  • Yağmur yağdı elektrik felç – Kocatepe Gazetesi

Yağmur yağdı elektrik felç – Kocatepe Gazetesi

2 gündür etkili olan yağmur yağışı nedeniyle 20'yi aşkın evi sel bastı. Elektrik hatlarında meydana gelen sık kesintiler vatandaşı çileden çıkardı Afyonkarahisar şehir merkezinde Pazar ve pazartesi günü etkili olan yağmur yağışı sel baskınlarına ve elektrik kesintilerine neden oldu.Pazar akşamı yaşanan şiddetli yağmur yağışı sonucunda Afyonkarahisar şehir merkezinin Karşıyaka ve Fatih semtlerinde bulunan bazı evlerin [&hellip]

Yağmur yağdı elektrik felç

2 gündür etkili olan yağmur yağışı nedeniyle 20’yi aşkın evi sel bastı. Elektrik hatlarında meydana gelen sık kesintiler vatandaşı çileden çıkardı

Afyonkarahisar şehir merkezinde Pazar ve pazartesi günü etkili olan yağmur yağışı sel baskınlarına ve elektrik kesintilerine neden oldu.
Pazar akşamı yaşanan şiddetli yağmur yağışı sonucunda Afyonkarahisar şehir merkezinin Karşıyaka ve Fatih semtlerinde bulunan bazı evlerin zemin ve bodrum katlarını su bastı. 20’yi aşkın evde yaşanan su baskınlarına Belediye ekipleri müdahale etti.
EDAŞ çileden çıkarttı
Seçim sonuçlarını açıklandığı gece yaşanan elektrik kesintileri ise Afyonkarahisarlılar’ı adeta çileden çıkardı. Saat 21.00 ile saat 01.00 arasında ard arda yaşanan 4 elektrik kesintisi bir çok elektronik eşyaya zarar verdi. Seçim sonuçlarının açıklanıp, tüm Türkiye’ye duyurulduğu saatlerde yaşanan bu aksaklık hem vatandaşları, hem siyasi parti mensuplarını, hem de seçim görevlilerini çileden çıkardı. Hemen hemen her yağışta bu tür elektrik arızalarının meydana gelmesine tepki gösteren vatandaşlar, “Ödediğimiz kucak dolusu elktrik paralarına rağmen bu tür arızalar yaşamayı hiç hak etmiyoruz” diyerek Osmangazi EDAŞ yöneticilerine tepki gösterdiler. Ardı ardına yaşanan kesintilerin elektrikli ev aletleri eli elektronik eşyalara büyük zarar verdiğini belirten vatandaşlar, “Bıktık artık” diyerek sıkıntılarını dile getirdiler.

Bakmadan Geçme