Yağmur Ünal Kimin Kızıdır?

İş insanı İzi Hekimoğlu ile yaşadığı birliktelik ile magazin basınının gündemin sık sık yer alan isimlerden olan ünlü yapımcı Yağmur Ünal'ın kimin kızı olduğu internette sorgulanıyor. Ünlü bir ailenin kızı olan Yağmur Ünal kimin kızı?

Tokyo Medya” isimli bir yapım şirketinin sahibi olan ünlü yapımcı Yağmur Ünal, özel hayatı ile sık sık gündemde yer alan isimler arasında. Türkiye’nin ünlü bir ailesinde dünyaya gelen Yağmur Ünal’ın ailesinin kim olduğu sizler için araştırdık. Detaylar haberimizde…

 

YAĞMUR ÜNAL KİMİN KIZIDIR?

Yağmur Ünal, tiyatrocu Cihan Ünal ve Yeşilçam’ın ünlü oyuncusu Türkan Şoray’ın kızıdır. Yağmur Ünal, 21 Ekim 1985 yılında İstanbul’da doğdu.

Lise eğitimini İsviçre’de tamamlayan Yağmur Ünal, Koç Üniversitesi Sosyoloji bölümü mezunudur. Ünal’ın, babasının bir önceki evliliğinden Irmak Ünal isminde bir ablası vardır. Üniversite eğitiminden sonra master yapmak için New York’a giden Ünal, eğitimini medya üzerine yüksek lisansını tamamladı.  Mindshare Medya şirketinde 6 ay staj gördü. Bir arkadaşıyla ortak şekilde Tokyo Medya isimli bir şirket kuran Ünal,  çeşitli reklam ajanslarında ve programlarda deneyim kazandı. Aralarında yaş farkı bulunan iş insanı İzi Hekimoğlu ile ilişkisi bulunan Yağmur Ünal’ın oyuncu olarak anılmaktan rahatsız olup yapımcılık kariyeriyle adından söz edilmesini tercih ediyordu. Ünal, oyunculuktan sonra Yoga Eğitmenliği yapmaya karar verdi.

Bakmadan Geçme